برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Farshid برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی خیلی ممنون فرشید جان
میخواهم راستش رو بهت بگم موضوع از این قراره یک دبیرستان خیلی بزرگ نزدیک خونمونه دوست ما داشت اونجا رو نقاشی میکرد دیده بود که دارن یک اتاقی رو آماده میکنند برای شبکه ایشون هم چون زرنگ تشریف دارند کار رو قاپیدند حالا موندند چکار کنند بلد هم نیستند به من گفتن تو بلدی ما هم گفتیم آرهولی راستش رو بخوای چیزی بلد نیستم البته یک چیزایی بلدیم ولی چون تا حالا شبکه رو نصب نکردیم میترسم . حالا میخواستم ببینم ما کابل ها رو چجوری باید بکشیم فیش RJ-45 رو چجوری باید نصب کنیم یا آمادش هست نحوه رنگ بندی سیم ها چجوریه کابل ها چجوری به هاب وصل میشند هاب چجوری به سرور وصل میشه تعدا کامپیوتر ها حدود 16 عدد هستش و یک سرور هم موجوده و فکر کنم یک یا 2 کامپیوتر هم به 1 طبقه بالاتر از سایت کامپیوتری احتیاج است اینطور که خودشون گفتند .چون کامپیوترها نو هستند نیازی به کارت شبکه نباشه احتمالا مادربراشون باید LAN شبکه رو داشته باشه اگه نداشت چه کارت شبکه ای بخرم قیمتش چنده نحوه IP دادن و تست شبکه چجوریه و هاب و کابل و بقیه تجهیزاتی که احتیاج هستش رو اگه برام تک تک بگید و کارش رو هم بگید ممنون میشم چون قراره دوشنبه بریم و با مدیرش قرار داد ببندیم مدیرش هم زنه و هیچی از کامپیوتر نمیدونه. فقط من رو راهنمایی کنید که نمونم توش.
Bookmarks