mehrdad_ab (15-11-16), shapoor pouladin (15-11-16)
خیر نیازی نیست . کیفیت این دستگاه با سایر رقبا قابل قیاس نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shapoor pouladin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehrdad_ab (15-11-16), shapoor pouladin (15-11-16)
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد مدل Linksys X1000 سرچ کردم و اصلا فیدبک خوبی ندارد و ظاهرا کیفیت این مدل از TP-Link , D-link هم پایین تر است. اصلا فکر نمی کردم برند Linksys چنین کیفیت پایینی داشته باشد. فوروم کاستومرهای Linksys پر از شکایت از این مدل است.
حالا به نظر دوستان چه مدلی قابل اطمینان وجود دارد، در محدوده 150 تومن؟
سپاس
این مورد را خودم به وضوح دیدم . خرابی های مودم های tplink و d-link به مراتب پایین تر از لینک سیس هست . من تمام این مودم ها را برای تعمیر باز کردم .
مدلهای اسوس هم انتخاب خوبی هستند .
shapoor pouladin (30-11-16)
پس اون مدل اسوس که شما پیشنهاد دادید بگیرم خوبه؟ منظورم ASUS DSL-N10 C1 هستش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله . مناسبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shapoor pouladin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه بخام یه مودم بگیرم که امکان مدیریت شبکه رو داشته باشم، مثلا برای هر دستگاهی که به مودم وصل میشه بر اساس ip یا بر اساس آدرس MAC یه پهنای باند براش معین کنم که اگه مثلا خاست دانلود کنه کل پهنای باند اینترنت رو اشغال نکنه، همچین مودمی چقدر قیمتش میشه حدودا ؟
|
ASUS DSL-AC52U Modem Routerبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shapoor pouladin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کار را انجام میده .قیمتش هم حدود 330 هست .
یه مودم دیگه هم می خام برای یه جایی هست که احتیاج به پورت LAN نیست فقط وایرلس نیازه . به نظر شما مدل ASUS DSL-N10S_B مدل خوبی هست. یعنی منطورم اینه که وایرلسش با دوام هست طوری که چند سال جواب بده؟ یا برای اونجا هم همون مدل ASUS DSL-N10 C1 رو بگیرم؟
همین مدل C1 هم دو زیر مدل داره. یکی آنتنش 5dBi یکی هم آنتنش 2dBi هستش. 5 بگیرم آنتن دهیش بهتره، درسته؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks