چطوری اه ؟ پیدا نکردم ؟نقل قول:
Printable View
چطوری اه ؟ پیدا نکردم ؟نقل قول:
شما سیم کارت رو نصب کن . از خود ایرانسل برای تنظیمات sms میاد .نقل قول:
sms اومد . حالا بایدبرای 3 g تنظمایتشو عوض کنم چون تو مشخصاتش زدهنقل قول:شد باید در network mod اینو بکنم umts ?UMTS 2100
3G
UMTS : 2100 همون 3g میشهنقل قول:
خیلی وقته نوکیا نداشتم . این مورد رو یادم نیست .ولی ‘Network Mode’ روی automatic باشه خودش ست میکنه .
کلا بیخالش . چون الان سرعت دانلودم روی 50 کیلو بایته :lol: حیف پول که آدم گوشی گرون بخره برای 3g .نقل قول:
منم گوشیم Nokia E52 هست .... کلا ارزش نداره با گوشی برین نت .... گوشی بشدت داغ میکنه ....(برا من ک اینطوری بود)
یه مودم D-Link 3G بخرین فک کنم 70 تومن باشه .... خیلیی راحت ترین ... تازه باهاش میتونین تماس بگیرین یا sms بزنید.
با سلام
سرعت همراه اول برای من به این صورت هست :11():
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مگه سرعتش با موبایل فرق داره ؟نقل قول:
- - - Updated - - -
کدوم بسته روز دی ؟نقل قول:
توی گوشی کمی تفاوت داره چون گوشی کار اصلیش برقراری تماس و وویس هست و یکی از امکاناتش استفاده از اینترنت ولی تو گوشیهای پیشرفته تفاوت چندانی نداره ولی اگر بخواین فقط از اینترنت سیمکارت استفاده کنید به نظر من توی مودمهایی که برای اینکار طراحی شده جواب بهتری میگیرین چون خودم بعضی مواقع استفاده میکنم ولی این رو هم حتما مد نظر قرار بدین تمام این مواردی که اشاره کردم به پوشش مکانی که تو اون هستین بستگی داره اگه تو اون مکان شبکه مشکل نداشته باشه وپوشش درست درمونی وجود داشته باشه سرعته قابل قبولی دریافت میکنید ولی اگه در مکانی باشید که پوشش نامناسب باشه سرعت خوبی دریافت نمی کنید و بیشتر باعث کلافگی میشه.نقل قول:
با سلامنقل قول:
بسته آلفا + ماهانه 22 گیگ شبانه 2 شب تا 7 صبح قیمت 9 تومن
البته سرعت دانلود تو روز هم خوب هست ولی گرونه :1. (35):