پاسخ: بنظر شما ارزش داره بخاطر اینترنت 3g, 4g گوشیمو عوض کنم ؟
نقل قول:
با سلام
همراه اول رو نمیخواد با همون سیم کارت میتونید از 3G استفاده کنید (تنظیمات آنتن دهی رو در بخش دیتا گوشی اندروئید بزارید روی WCDMA
ولی برای ایرانسل نیاز به تعویض سیم کارت هست
با گوشی نمیخام برم با مودم 3g میخام برم . بعدش تو سایت همسایه یه بنده خدایی کفت برای ایرانسلم هم تعویض سیم کارت نمیخاد .؟؟؟:1. (27):
نقل قول:
با گوشی نمیخام برم با مودم 3g میخام برم . بعدش تو سایت همسایه یه بنده خدایی کفت برای ایرانسلم هم تعویض سیم کارت نمیخاد .؟؟؟:1. (27):
شما اول چک کنید . ببینید تو منطقه ای که هستی وضعیت آنتن 3G به چه شکل هست . تو بعضی از مناطق سیگنال قوی هست ولی تو بعضی از مناطق افتضاح هست . قبلا تو منطقه ما آنتن رایتل پر بود . الان سه تا خط بیشتر نداره .
نقل قول:
شما اول چک کنید . ببینید تو منطقه ای که هستی وضعیت آنتن 3G به چه شکل هست . تو بعضی از مناطق سیگنال قوی هست ولی تو بعضی از مناطق افتضاح هست . قبلا تو منطقه ما آنتن رایتل پر بود . الان سه تا خط بیشتر نداره .
میخام ببینم باید سیم کارتمم عوض بشه ایرانسل ؟
به نظر من اگه سیم کارتت ایرانسله ارزش داره چون تو منطقه ما (ورامین ) وقتی تست گرفتم با سرعت خیلی بالایی +200 Kb دانلود میکرد یعنی اینترنت adsl رو میخوره
واقعا ایرانسل گل کاشته خیلی سرعتش باحاله
نقل قول:
اگه مودمتون 3g هست نه برای استفاده از سرویس 3g احتیاجی به تعویض سیمکارت نیست و با همین سیمکارتای معمولی به شبکه وصل میشه اگه تو مکانی باشید که پوشش مناسب باشه تعویض سیمکارت برای استفاده از سرویس 4g هست دوست من.
نقل قول:
میخام ببینم باید سیم کارتمم عوض بشه ایرانسل ؟
برای بهره مند شدن از این سرویس نیازی به تغییر سیم کارت نیست و کافیست گوشی شما دارای قابلیت نسل سوم باشد.
اسم این سیم کارت ها یو سیم هست . به سایت ایرانسل مراجعه کنید اطلاعات کامل هست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
برای بهره مند شدن از این سرویس نیازی به تغییر سیم کارت نیست و کافیست گوشی شما دارای قابلیت نسل سوم باشد.
اسم این سیم کارت ها یو سیم هست . به سایت ایرانسل مراجعه کنید اطلاعات کامل هست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بنده نوکیا n 73 میشه ؟
- بکه 2GGSM 850 / 900 / 1800 / 1900
- شبکه 3GUMTS 2100
- تاریخ معرفی2006, آوریل. عرضه شده در آگوست 2006
- وضعیتتوقف تولید
نقل قول:
بنده نوکیا n 73 میشه ؟
- بکه 2GGSM 850 / 900 / 1800 / 1900
- شبکه 3GUMTS 2100
- تاریخ معرفی2006, آوریل. عرضه شده در آگوست 2006
- وضعیتتوقف تولید
اگر مودم میخواهی بگیری . با همون سیم کارت میتونی . فقط مودمت باید 3g باشه .
نقل قول:
اگر مودم میخواهی بگیری . با همون سیم کارت میتونی . فقط مودمت باید 3g باشه .
بنده گوشی nokia n73 دارم و بعضی وقتا باهشا وصل میشم میخام بدونم 3g رو راحت ساپورت میکنه : خوده ایرانسل زده :
- با کدام گوشی ها می توان از خدمات نسل سوم استفاده کرد؟
- تمامی گوشی هایی که قابلیت نسل سوم داشته باشند می توانند برای بهره مند شدن از این سرویس مورد استفاده قرار گیرن
نقل قول:
بنده گوشی nokia n73 دارم و بعضی وقتا باهشا وصل میشم میخام بدونم 3g رو راحت ساپورت میکنه : خوده ایرانسل زده :
- با کدام گوشی ها می توان از خدمات نسل سوم استفاده کرد؟
- تمامی گوشی هایی که قابلیت نسل سوم داشته باشند می توانند برای بهره مند شدن از این سرویس مورد استفاده قرار گیرن
بله 3g داره . تنظیمات 3g این گوشی هم تو نت هست .