هر سیستمی که به اینترنت متصل باشه . خطر هک شدن براش وجود دارد . با استفاده از نرم افزار اینترنت سکوریتی ارجینال این امکان به حداقل میرسه .
کاربر فعال انجمن سختافزار
|
|
DOOM999 (28-12-15), M3RS4D 50062 (29-12-15)
امید خان منظورت اینه که چه از طریق وای فای چه طریق lan تنها راه هک کردن آی پی کامپیوتر ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تو زمینه نت و امنیت خیلی ضعیفم الان مثلا در این عکس سرعت سند کردن رو نشون میده در حالی من آپلودی ندارم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
[
DOOM999 (29-12-15), M3RS4D 50062 (29-12-15)
امید خان شرمنده تایپیک قدیمی یه سوال داشتم خدمتتت راجع به بیت دفندر چون خیلی تعریفشو شنیدم.من چند ترابایت نرم افزار موسیقی و گیم دارم همه هم کرک شده اند .آیا bitdefender نسخه Internet Security بلایی سر فایلای کیجنم میاره یا نه(مثلا بدون اجازه فایلامو پاک کنه یا جلوی نصب بازی روبگیره)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
برای شما بیت دفندر مناسب نیست . چون به شدت درگیری پیدا میکنه با برنامه های مشکوک . یک آنتی ویروس تهیه کن در کنارش فایروال کومودو که رایگان هم هست نصب کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (02-01-16)
|
|
اتفاقا COMODO رو داشتم دانلود میکردم.به نظرت واسه هک نشدن و ایجاد فایروال COMODO کافی یا نه حتما باید یه آنتی ویروس نصب کنم.چون همیشه آنتی ویروسا مشکل ساز میشن واه منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمنده ما مزاحم وقتت میشیم
یک آنتی ویروس رایگان کنارش کافیه مثل avastبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (02-01-16)
الان این COMODO خودش آنتی ویروسم داره با avast به مشکل نمیخورنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینترنت سکوریتیش رو نصب کنید به آنتی ویروس نیاز نیست .فایروالش رو اگر تنها بگیرید نیاز هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (02-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks