درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseingrami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من گفته های life24 درست هست. زبان برنامه نویسی از باب یادگیری و جدا از رابط کاربری، کلا به دو قسمت الگوریم که همون فلوچارت هست و سینتکس تقسیم میشه که سینتکس کلا حفظی هست
برای زبان های سطح بالا یادگیری یک زبان *ابتدایی* همیشه توصیه میشه بعنوان همون بیسی که فرمودید(مثل پاسکال) چون بعد از اینکه یکی رو یاد گرفتید یادگیری بقیه خیلی آسون خواهد بود، ولی عموما بجهت اینکه زمان رو ازدست نداده باشیم میریم سراغ یک زبان قویتر مثل c++ یا c# و ... که خوب برای شروع مطمئنا سخت خواهد بود(بنده خودم با php از زمان دبیرستان، شروع کردم و علت هم فقط علاقه بود)، تفاوت زبان های سطح بالا تو جزئیات املائی داخل نحو(سینتکس) هست.
نتیجه یادگیری الگوریم و فلوچارت بسیار مهم تر هست تاحفظ کردن نحو یک زبان(به اصطلاح یادگیری یک زبان)
از باب بازار کار بنا به تجربه بنده php جلوتر از asp.net هست ولی مطمئنا کار با توابع .net سهولت کار داره(بحث سیستم عامل ها جداست)
در رابطه با html/css مطمئن باشید با iq عمومی همزمان با چندتا زبان برنامه نویسی هم میتونید یادش بگیرید(خیلی آسون و کم حجم هست)، ولی تو کشور ما بحث و شغل های نرم افزاری انقدر تخصصی نشده که طراحی رابط کاربر و پیاده سازی نرم افزاری رو از هم جدا کنیم و هرکس یکیش رو پیش بره، مطمئنا بهتر هست هردو رو یاد بگیرید
Bookmarks