سلام
شما دارید مرحله اخر رو نگاه میکنید.
شما اگر وقت آزاد دارید همزمان html و زبان c++ با c# را یاد بگیرید.
بحث شی گرایی حداقل 1 سال مطالعه میخواد تا درکش آسان بشه. به راحتی و در یک و 2 جمله نمیشود گفت.
شما هر چه هم تحقیق کنید در نهایت به این نتیجه میرسید که
اول الگوریتم و فلوچارت ==>کتاب قرمز رنگ جعفرنژاد قمی الگوریتم و فلوچارت
سپس زبان c++ یا c# یا java کتاب دیتل ترجمه شده در ابتدا
سپس(یا همزمان ) HTML
بسیار ی از سوالاتتان را حین مطالعه و با گذر زمان دریافت خواهید کرد.
شما این طوری دارید خودتون رو گیج می کنید...
سعی کنید خیلی از همه کس مشورت نگیرید ..یک زمان من این کار رو کردم و هر کس هم یک چیزی به هم گفت.. دست آخر هم نفهمیدم باید چی کار کنم.
سعی کنید به صورت مقدماتی از شبکه و برنامه نویسی و سخت افزار یاد بگیرید. اتوماتیک علاقه و سمت و سو رو پیدا میکنید.
پیدا کردن گرایش و رفتن به سمت اون و وقت گذاشتن فاکتور های خیلی مهمی داره
یکی دوست نداره رو صندلی بشینه .. تحرک داشته باشه و جاهای مختلف بره.. کار سخت افزار و شبکه رو انتخاب میکنه.
یکی دوست داره کارش یک محل ثابت باشه میره برنامه نویسی
و ...........

آره تا حدودی حق با شماست.اگه میگم تا حدودی، برا این بود که از این مشورت هام چه از لحاظ تخصصی و چه اشتباهات فردی درس های خوبی گرفتم و اگه اینکار رو نمیکردم این اطلاعات و دید الانم رو پیدا نمیکردم.درسته ممکنه هر کس یک چیز بگه ولی تهش که نگاه کردم همگی به یک سمت هدایتم کردن فقط متد هر کس به سمت تمایلات خودش بود و منم سعی میکنم این متد رو به سمت تمایلات خودم کنم.
والا من آدم تنوع طلبی هستم ولی دوست دارم که کارم تریپ برنامه نویسی(پشت سیستم)باشه و در حینش برا تنوع به کارهای سخت افزاری و این ها هم بپردازم.
بابت همه چیز ممنون.

فقط چند چیز :
به نظر شما بین PHP و ASP جدا کدوم بهتره و چرا؟؟این دو از نظر ساختاری و روش پیاده سازی چه فرقی دارن؟
(میخوام یک برنامه کوتاه مدت و بلند مدت بریزم)
من از نظر درآمد گیج هستم.میخوام بدونم که در بهترین شرایط(ایده عال) چه طور و چه قدر میتونم کسب درآمد کنم؟؟
آیا توی وب باید طراخی و برنامه نویسی رو از هم جدا کنم؟یا خودم باید بر هردو تسلط داشته باشم تا موفق بحساب بیام؟؟