من 504 رو کامل خوندم(البته بدون راهنمای فارسی) کتاب واقعا عالیی هست کلمه هاش واقعا کاربردیه و چون برای هر کلمه 3 تا مثال هم میزنه کاربردشونو توی جمله خوب یاد می گیرین. اما کلمه های 504 کلمه های پرکاربرد درمکالمه هستن نه اصطلاحات تخصصی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseingrami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اگه زبانت ضعیفه این کتاب کمکت می کنه ولی اگه زبانت خوبه و می خوای زبان تخصصی یاد بگیری به کارت نمیاد.
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
راستی اون چیزی هم که قبلا در مورد ایران موندن گفتم خیلی مختصر بود فرصت نداشتم توضیح بدم.من به خاطر 2دلیل اصلی این حرفو زدم:
1.ببینین توی همه جای دنیا داشتن یک Influential Supporter به آدم کمک می کنه ولی توی ایران پارتی حرف اولو میزنه! به طوری که شما اگه هم سواد داشته باشین هم کار عملی بلد باشین اما پارتی نداشته باشین و در مقابل شما شخصی باشه که نه سواد داشته باشه نه کار بلد باشه اما پارتی داشته باشه اون استخدام میشه(اینو رو هوا نمیگم خودم تجربه اش کردم)
2.توقعات اشخاص متفاوت هست. میانگین حقوق سالیانه ی مهندسان کامپیوتر در آمریکا طبق آمار رسمی 96 هزار دلار هست اما شما اگه توی ایران بخواین برای یه شرکت دولتی کار کنین چه قدر حقوق می گیرین؟ فوقش ماهی 4 میلیون تومان! از اون جایی که من خودم به این مبالغ راضی نمیشم ترجیح میدم خودم تو ایران نمونم حالا شما رو نمی دونم(البته وضعیت من با شما کلا فرق می کنه.من دنبال بازی سازی هستم و چون تو ایران اصولا بازی سازی حرفه ای نداریم بخوام نخوام باید برم)
Bookmarks