تشکر بابت زحمات.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برا زبان گمون کنم راه سختی باشه ولی نمیدونم شایدم من دارم سختش میگیرم(منظورم حذف فارسی و مطلق انگلیسی خوندنه).
راستی بهتر نیست 504 ورد با راهنمای فاریسی رو مطالعه کنم؟
شما هم اول مثل من زبانتون ضعیف بوده؟ریاضیتون چه طور؟
برا شروع زبان های سمت کلاینت، اگه به جای کتب و یا چیزای دیگه از سایتهایی مثل w3school و یا سیات های مشابه استفاده کنم خوبه؟متوجه خواهم شد؟بهترین و سریعترین راه آموزش چیه؟
برا سمت سرور باید استارتش رو کی بزنم؟(بعد از کدوم قسمت پایانی زبان های سمت کلاینت)خود سی شارپ هم زبان خوبی هست و گمونم خیلی نباس سخت باشه. asp.net خیلی سخت تز از php هست؟؟
لایه ها و برخی مباحث شبکه که رو که همین الانم تا حدودی بلدم.بهترین و سریعترین راه آموزش نتورک+ چیه؟؟
ولی گمون کنم که برا کل این نقشه راه یک 4 سالی درگیر باشم و به نوعی از زندگی عقب بیافتم.اگه بتونم برم مثلا پلیس فتا هم سربازیم پرپره و هم کار دارم و علاقمم میتونم بهش برسم.نظر شما چیه؟بهتره برم سربازی و کار شخصی و یا بهتره خودم رو از کار راحت کنم و بعد علایقمم رو در کنارش سپری کنم(البته با محدودیت)
اگه ممکنه برا ریاضی هم همینجا بگین. و بگین که سریعترین و بهترین راه آموزشش چیه؟
البته این ترم ریاضی مهندسی و ریاضی گسسته و طراحی الگوریتم داریم ولی گمون کنم به سختی پاسشون کنم
Bookmarks