سلام
ما که در بین صحبت های اساتید کسی نیستیم که بخواهیم پیشنهادی داشته باشیم.
اما در محیط دانشگاهی بعضا افرادی پیدا می شوند که همش می گویند این دروس به درد نمی خوره و ریاضی به درد نمی خوره و فیزیک به درد نمی خوره و مدار الکتریکی و ... .
در صورتی که وقتی پای کار عملی میاد و بخواهی عمیق بشی روی مطالب و بفهمی واقعا چی می گذره . صفحه به صفحه مطالب دانشگاهی به کار می اد.
مهم نیست کدام دانشگاه هم هستید . منبع فراوان هست بعضا برای شروع منابع فارسی خیلی خوب و معتبر هم داریم.
توضیه ای که من دارم اینه که شما از همه موارد یک مطالعه سطحی داشته باشید. هم شبکه هم برنامه نویسی و .. .
اتوماتیک علاقه و راهتون رو پیدا می کنید. این توضیه رو یکی از دوستان به من کرد. من حدودا 2 سال بعد که از هر چیزی یک مورد سطحی رو خودنم فهمیدم علاقه و راهم کدام سمت هست.
اتوماتیک در مسیر متوجه میشی کدام شاخه ضعیف هستی و کدام شاخه قوی و بر اساس اون میری جلو.
برای مدرک هم تا چند سال پیش مهم این بود که مدرک رو داشته باشی.
بعد اتوماتیک فن و عملی هم یاد میگرفتی طی زمان.
اما الان مدرک حذف نشده.علاوه بر مدرک فن و عملی هم باید بللد باشید.
الان چه دولتی و چه خصوصی برای جذب نیرو هم مدرک میخوان هم فن.
حداکثر حداکثر 20 درصد جاها هست که فقط فن بخواد و مدرک دانشگاهی نخواد. که اونم جالب نیست.
شما باید همه چیز را بلد باشید اما در یک مورد متخصص باشید. یعنی در کامپیوتر همه چیز با هم وابسته هست.
برای همین برنامه نویسی باید شما در حد network+ شبکه بلد باشید برای برنامه نویسی سوکت یا مفاهیم اولیه.
بعد هم یک شاخه رو رفتید جلو این قدر جزئی وار و ریز میشه که آدم داخلش گم میشه
مثلا استخدامی رایتل رو ببنید.
متخصص سیستم های Unix Base, Oracle, Virtualization نرم افزار، فناوری اطلاعات، الکترونیک تسلط بر کار با سیستم های ذخیره سازی اطلاعات همانند SAN Storage ها (ترجیحاً EMC Storage) و Tape ها
مسلط به DataBase اوراکل
تسلط به راه اندازی و نگهداری سیستم عامل های Linux Base و Unix Base
متخصص شبکه دیتا نرم افزار، فناوری اطلاعات، الکترونیک آشنایی با CCIE, CCSP
توانایی نصب و راه اندازی شبکه دیتا
آشنایی با مفاهیم 3G
همین کار با san storage ها یا CCIE حداقل باید چندین سال با مقدمات قبل این دوره ها آشنا باشید تا بعد بروید سراغ این مطالب...
اتوماتیک راه پیدا میشه در طی زمان
Bookmarks