درود.

نکته اول و مهم سعی کن خوب تو دانشگاه درس بخونی و با معدل خوبی (حداقل 15 به بالا) فارق التحصیل بشی.

این را هم به یاد داشته باشید که قرار نیست در دانشگاه در رشته خاصی متبحر بشید. دانشگاه به شما دید مهندسی میده.به شدت دروس ریاضیات را جدی بگیرید تا ذهنتون ورزیده بشه.(همچنین الگوریتم)

مدرک هم بسیار مهم هست. هیچی که نباشه از لحاظ جایگاه اجتماعی یک سر و گردن بالاتر خواهید بود. یعنی موفقیت در دانشگاه یک فاکتور به حساب میاد که لیاقت شما را در اداره ی امور مربوطه ثابت میکنه!

پس این مورد اول بود که درستون را در اولویت قرار بدید و سعی کنید با معدل خوبی قبول شید.

زبان انگلیسیتون را هم در سطحی که بتونید حداقل روان بخوانید یاد بگیرید. Listening تون هم باید خوب باشه تا منابع مالتی مدیا را از دست ندید.

در مرحله ی بعد شما بایستی یک اولویت بین وب و امنیت و شبکه قائل بشید! هر کدوم از این مباحث نیاز هستش که شما به طور متوسط 4 سال با مطالعه روزانه بتونید درش تبحر کسب کنید در سطح قابل قبول! امنیت و شبکه رابطه تنگاتنگی دارن و بایستی دقیقا مشخص کنید که در رابطه با امنیت چه چیزی میخواهید کار کنید؟ امنیت در سطح نرم افزار کاربردی؟ امنیت در سطح نرم افزار سیستمی؟ امنیت سیستم عامل(سطح کرنل) ، امنیت وب...

ببینید اگر علاقه به برنامه نویسی وب دارید،برید سمت یادگیری HTML/Javascript/Jquery/AJAX... و سپس یکی از زبان های سمت سرور مثل PHP و یا ASP.NET . تا اینجا حدود 2 سال وقتتون گرفته میشه با مطالعه مستمر و روزانه. بعد از این بایستی به مطالعه امنیت در کدنویسی و بانک های اطلاعاتی بپردازید و تحلیل کد کنید و باگ کشف کنید و رفع کنید.این پروسه هم 2 سال طول میکشه.

بعد این 4 سال شما میتونید کسب درآمد خوبی کنید از دانشتون. در کنار موارد گفته شده،بهتره دوره های Network + و CCNA و MCITP را هم بگذرونید.اما ضروری نیست.(به جز Network+) اگر تهران باشید که موسسه های خوبی برای این دوره ها وجود داره. اما در مورد مدرک های سیسکو و مایکروسافت،گرفتنش داخل ایران میسر نیست اما مدارک همون موسسه های داخل ایران هم معتبر هست برای تمامی سازمان های دولتی/خصوصی ایرانی. اگر وضع مالیتون خوب باشه میتونید به یکی از کشور های همسایه مثل امارات برید برای امتحان و کسب مدرک بین المللی. اما چون بر فرض ما، اولویت اول شما وب هستش نیازی به گرفتن مدرک بین المللی نیست.

اما اگر کلا به شبکه علاقمند باشید،راهش مشخصه و دوره های مایکروسافت/سیسکو/لینوکس/...همگی در گوگل موجوده و میتونید شروع به یادگیری کنید و برای اخذ مدرک بین المللی اقدام کنید.در این پروسه تمامی یادگیری شما روی مباحث شبکه هستش که باید به صورت عملی یاد بگیرید و در نهایت به یک مدیر شبکه تاپ تبدیل بشید. درآمدش هم عالی هستش و همه جا کار وجود داره...

در نهایت یک مبحث دیگه هستش که مربوط به توسعه و امنیت در نرم افزار های سیستمی میشه.مثل تولید فایروال،آنتی ویروس...

در این پروسه شما بایستی با یک زبان سطح بالا مثل C++ که خروجی Native دارند آشنایی داشته باشید و سپس زبان اسمبلی. همچنین آشنایی با توابع API ویندوز و برنامه نویسی سیستمی با ویندوز و برنامه نویسی سطح کرنل.سپس با ابزارهای دیباگر/دیس اسمبلر...آشنایی پیدا کنید و به کشف باگ و توسعه نرم افزارهای اختصاصی خودتون بپردازید. این مرحله درآمد بالایی داره.

در هر صورت سعی کنید بر حسب علاقتون یک راه را انتخاب کنید و در راهتون سماجت کنید.

در علوم مهندسی هر رشته ای که باشه،سختی و مشقت زیادی وجود داره. اصلا بلند پروازی نکنید.توانایی خودتون را محک بزنید،برای یک ماه طاقت و پشتکار خودتون را امتحان کنید؛اگر موفق نشدید،راه ساده تر و سبک تری برای خودتون انتخاب کنید و وعده و وعید های خیالی به خودتون ندید.

کار گروهی هم ساده بهت بگم که برای از 0 شروع کردن هیچ معنایی نداره. بایستی شما تخصصی در یک امر داشته باشید،بعد برای انجام پروژه های بزرگ یک شرکت تاسیس کنید که هیچ متخصصی در تیمتون کم نداشته باشید.شرکت زدن و کارگروهی برای بعد از 4 سال تلاش مستمر شما جواب میده!

شاد باشید.
سلام ویژه و تشکر ویژه.واقعا نمیدونم چه طور ازت تشکر کنم.خیلی خوب و با حوصله جوابم رو دادی.
بابت دید خوبت بازم تشکر میکنم.این روزا همه شدن افراط و تفریط. یکی میگه درس بده یکی میگه خوبه یکی میگه مدرک رو عشقه یکی میگه درس رو عشقه.
جدا منم با این نظر که دید مهندسی میده موافقم یعنی بهتره بگم موافق شدم.حالا میفهمم که دروسی که در طول ترمهام گذروندم هر کدوم چه کاربردی دارن.البته اینم نمیشه نادیده گرفت که کلا نظام آموزش مشکل داره ولی من به این کارا کاری ندارم و میخوام از هر چیزی برا خودم بهره برداری کنم.

در مورد زبان انگلیسی ممنونم چون به کل ازش غافل شده بودم.به نظرت باید برا یادگیری مبتدی و رو به بالای زبان چه کنم؟کلاس برم یا خودم بیاموزم؟
اگه بشه خودم بیاموزم و بعدش برم جایی و برا مدرکش آزمون بدم خیلی عالی میشد.فقط نمیدونم چه طوری؟؟سایتی منبعی چیزی بهم معرفی میکنی که برا فاز اول شروع کنم؟!

دوست خوبم، من به برنامه نویس وب وکلا کار در وب علاقه مندم و امینت رو هم بیشتر به خاطر هک دوست دارم.اگه حرفی از شبکه هم زدم بیشتر برا این بوده که اگه مثل فردا پس فردایی جایی استخدام شدم یا خودم قرار باشه کاری انجام بدم تو حوزه شبکه هم وارد باشم که بتونم همه چیزای ارتباطی رو پوشش بدم.هر کدوم از اینا برام ارزش خاصی دارن.
وب برام بیشترین ارزش رو داره و در نتیجه میخوام که این رو به طور تخصصی کار کنم و برا امینت فقط به صورت یک ارتباط با وب و همینطور کار هک که علاقه دارم کار کنم.همینطور شبکه رو هم در سه سطح سخت افزاری و ویندوزی و لینوکسی در حد نیاز با ارتباط با وب و همینطور کار خود شبکه میخوام.

البته به تمامی موضوعات آی تی کمی علاقه دارم که شاید همین مشکل اصلی من هم باشه.این مهم نیست بکه مهم جمله بالاست که گفتم.
فقط من چند مشکل دارم.
اول اینکه ریاضیم تقریبا ضعیفه یه کم در حد داعون
زبانم هم ضعیفه ولی نه در حد داغون
مشکل هزینه و پول دارم که فعلا برا دانشگاه و کارای متفرقه میتونم هزینه جور کنم و اگه لازم باشه دوره ای چیزی برم باز حاضرم خودم رو به دردسر بندازم(برا هزینه).اگه برا این مشکل دست به اقدام برای مغازه ای کافی نتی چیزی بزنم چه طوه؟شاید اینطوری بخشی از نیازهای تجربی هم اوکی بشه و به درآمد هم برسم ولی در عوض ممکنه کلا وقتم رو ازم بگیره چون کرایه مغازه و اینا هست باید شب و روز کار کرد تا درآمدی داشت

ببخشید میشه دو مورد همه این دوره هایی که گفتی بگی که هر کدوم دقیقا چی آموزش میدن یا بهتره بگم دقیقا شامل چه موضوعاتی هستتند؟؟

در مورد این قسمت متوجه نشدم که چیه و کجای برنامم میشه کنجونده بشه؟
"در نهایت یک مبحث دیگه هستش که مربوط به توسعه و امنیت در نرم افزار های سیستمی میشه.مثل تولید فایروال،آنتی ویروس...

در این پروسه شما بایستی با یک زبان سطح بالا مثل C++ که خروجی Native دارند آشنایی داشته باشید و سپس زبان اسمبلی. همچنین آشنایی با توابع API ویندوز و برنامه نویسی سیستمی با ویندوز و برنامه نویسی سطح کرنل.سپس با ابزارهای دیباگر/دیس اسمبلر...آشنایی پیدا کنید و به کشف باگ و توسعه نرم افزارهای اختصاصی خودتون بپردازید. این مرحله درآمد بالایی داره."

برا کار گروهی و استارت و تست کار هم یک دنیا ممنون.حتما عمل خواهم کرد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید