سلام ویژه و تشکر ویژه.واقعا نمیدونم چه طور ازت تشکر کنم.خیلی خوب و با حوصله جوابم رو دادی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابت دید خوبت بازم تشکر میکنم.این روزا همه شدن افراط و تفریط. یکی میگه درس بده یکی میگه خوبه یکی میگه مدرک رو عشقه یکی میگه درس رو عشقه.
جدا منم با این نظر که دید مهندسی میده موافقم یعنی بهتره بگم موافق شدم.حالا میفهمم که دروسی که در طول ترمهام گذروندم هر کدوم چه کاربردی دارن.البته اینم نمیشه نادیده گرفت که کلا نظام آموزش مشکل داره ولی من به این کارا کاری ندارم و میخوام از هر چیزی برا خودم بهره برداری کنم.
در مورد زبان انگلیسی ممنونم چون به کل ازش غافل شده بودم.به نظرت باید برا یادگیری مبتدی و رو به بالای زبان چه کنم؟کلاس برم یا خودم بیاموزم؟
اگه بشه خودم بیاموزم و بعدش برم جایی و برا مدرکش آزمون بدم خیلی عالی میشد.فقط نمیدونم چه طوری؟؟سایتی منبعی چیزی بهم معرفی میکنی که برا فاز اول شروع کنم؟!
دوست خوبم، من به برنامه نویس وب وکلا کار در وب علاقه مندم و امینت رو هم بیشتر به خاطر هک دوست دارم.اگه حرفی از شبکه هم زدم بیشتر برا این بوده که اگه مثل فردا پس فردایی جایی استخدام شدم یا خودم قرار باشه کاری انجام بدم تو حوزه شبکه هم وارد باشم که بتونم همه چیزای ارتباطی رو پوشش بدم.هر کدوم از اینا برام ارزش خاصی دارن.
وب برام بیشترین ارزش رو داره و در نتیجه میخوام که این رو به طور تخصصی کار کنم و برا امینت فقط به صورت یک ارتباط با وب و همینطور کار هک که علاقه دارم کار کنم.همینطور شبکه رو هم در سه سطح سخت افزاری و ویندوزی و لینوکسی در حد نیاز با ارتباط با وب و همینطور کار خود شبکه میخوام.
البته به تمامی موضوعات آی تی کمی علاقه دارم که شاید همین مشکل اصلی من هم باشه.این مهم نیست بکه مهم جمله بالاست که گفتم.
فقط من چند مشکل دارم.
اول اینکه ریاضیم تقریبا ضعیفه یه کم در حد داعون
زبانم هم ضعیفه ولی نه در حد داغون
مشکل هزینه و پول دارم که فعلا برا دانشگاه و کارای متفرقه میتونم هزینه جور کنم و اگه لازم باشه دوره ای چیزی برم باز حاضرم خودم رو به دردسر بندازم(برا هزینه).اگه برا این مشکل دست به اقدام برای مغازه ای کافی نتی چیزی بزنم چه طوه؟شاید اینطوری بخشی از نیازهای تجربی هم اوکی بشه و به درآمد هم برسم ولی در عوض ممکنه کلا وقتم رو ازم بگیره چون کرایه مغازه و اینا هست باید شب و روز کار کرد تا درآمدی داشت
ببخشید میشه دو مورد همه این دوره هایی که گفتی بگی که هر کدوم دقیقا چی آموزش میدن یا بهتره بگم دقیقا شامل چه موضوعاتی هستتند؟؟
در مورد این قسمت متوجه نشدم که چیه و کجای برنامم میشه کنجونده بشه؟
"در نهایت یک مبحث دیگه هستش که مربوط به توسعه و امنیت در نرم افزار های سیستمی میشه.مثل تولید فایروال،آنتی ویروس...
در این پروسه شما بایستی با یک زبان سطح بالا مثل C++ که خروجی Native دارند آشنایی داشته باشید و سپس زبان اسمبلی. همچنین آشنایی با توابع API ویندوز و برنامه نویسی سیستمی با ویندوز و برنامه نویسی سطح کرنل.سپس با ابزارهای دیباگر/دیس اسمبلر...آشنایی پیدا کنید و به کشف باگ و توسعه نرم افزارهای اختصاصی خودتون بپردازید. این مرحله درآمد بالایی داره."
برا کار گروهی و استارت و تست کار هم یک دنیا ممنون.حتما عمل خواهم کرد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks