برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseingrami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز انشا ا.. وارد سیستم میشی و خوبی ها و ایرادات اون رو می بینی منظور من اصلا ایران نبود در سراسر دنیا این واقعیت وجود داره تازه به نظر من ایران کمی با جاهای دیگه متفاوت تر هست و بهتر!!
نظام سرمایه داری نظامی هست که در سراسر دنیا روال داره و سرمایه دار ها با دادن کمترین هزینه به شما یا امثال شما از تمام توانایی های شما استفاده می کنند برای اینکه جیب خودشون رو پر از پول کنند و به راحتی اگر شما در کنارشون بخواهید فعالیت کنید با یک حرکت خیلی ساده شما رو زیر پا شون قرار می دند و از شما عبور می کنند این ایراد سیستم جهانی هست
اما خوب می بایستی ادم برای اینکه جایگاه پیدا کنه جسارت داشته باشه و شاید نتیجه این جسور بودنش رو یک زمانی بگیره که مطمعنا این اتفاق می افته !!
دانشگاه و درس خوندن چه در ایران چه در کشور هایی درجه دو که به ایرانها پذیرش میدند شاید شما رو نزدیک به واقعیت کنه اما واقعیت زبان شماست که در صورتی که خوب باشه مقاله های معتبر رو به صورت اپدیت مطالعه کنید شاید بهترین دانشگاه باشه این رو هم در نظر داشته باشید که IT حوضه بزرگی هست و تعریف خیلی جامعی داره بهتر هست تنها و تنها در یک شعبه اون قوی و بزرگ بشید چون اگر قرار باشه دریا باشید با عمق یک سانت این هیچ گاه در هیچ جا به کار شما نمیاد
امیدوارم منظور حرف های من رو فهمیده باشی
موفق باشی
Bookmarks