حتما داره عزیز . ولی سعی کن مدل جدیدتری تهیه کنی . چون این مدل فاز اوت شده .
مثل D-Link DSL-2790U
How do I configure QoS (Quality of Service)/ Traffic Control settings on my router? | D-Link UK
سلام دوستان.
از بین مدل های مودم D-link دنبال مودمی هستم که قابلیت کنترل پهنایباند رو داشته باشه. تو مشخصات مودم ها معمولا با اسم Bandwidth Control یا Traffic Control ذکر میشه.
مودم فعلی خودم 2740 هستش که متاسفانه این قابلیت رو نداره.
مودم 2750 مدنظرم هستش که بعضی دوستان میگن این قابلیت رو داره البته هنوز مطمدن نیستم. تو فروشگا های اینترنتی هم ذکر نکردن.
از دوستانی که مودم 2750 رو دارن اگه میدونن این قابلیت رو داره لطفا یه اسکرینشات از تنظیمات مربوط به مودمشون بذارن، بنده رو مطلع کنن تا برای خریدش اقدام کنم.
ممنون از همه دوستان.
|
حتما داره عزیز . ولی سعی کن مدل جدیدتری تهیه کنی . چون این مدل فاز اوت شده .
مثل D-Link DSL-2790U
How do I configure QoS (Quality of Service)/ Traffic Control settings on my router? | D-Link UK
تو خیلی از سایتها مشخصات مودم رو نگاه کردم چیزی نزده بود. میخوام 100 در 100 مطمئن بشم که داشته باشه بعد اقدام به خرید کنم. مودم فعلیم 2740 هستش که واقعا ازش راضی هستم. هم سرعتش هم بردش. اما متاسفانه این قابلیت رو نداره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته تی پی لینک ها اکثرا دارن اما دلم به تی پی لینک نیست.
این لینکی که شما گذاشتی مربوط به چه مودمی هستش؟؟؟
و اینکه مدل 2750 یا 2790 قابلیت کنترل پهنای باند رو داره؟؟ شما اطلاعی ندارید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
مودمی که QOS داره مطمئن باش این قابلیت داره . مخصوصا مدلی که گفتم . اگر میخوای صد درصد مطمئن باشی منوالش رو از سایت D-LINK بگیری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MRP68 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
QOS شامل خیلی از سرویس های دیگم میشه. اما تو اکثر سایت ها که چک کردم QOS رو زده داره ، چنتا از سرویس هاشم نوشته اما به Bandwidth Control یا Traffic Control اشاره ای نکرده. حتی تو سایت رسمی دی لینکم چیزی عنوان نکرده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تعجب میکنم. قابلیت خیلی مهمی هستش اما بهش اشاره نمیکنن.
منوال دستگاه را بگیرید دقیقا مشخص میشه . چون ریز تنظیمات مودم رو معرفی میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MRP68 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
من 2750 دارم.qos داره ولی خیلی نا مفهومه ونمیدونم چطور میشه ازش استفاده کرد.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks