از توی ویندوز به قسمت Network برید. ببینید آیا در قسمت Computer مودم شما شناسایی شده است یا نه!؟ اگر شناسایی شده باشه، مثل یک کامپیوتر داخل شبکه میتونید به هارد یا فلشتون دسترسی داشته باشید.
از توی ویندوز به قسمت Network برید. ببینید آیا در قسمت Computer مودم شما شناسایی شده است یا نه!؟ اگر شناسایی شده باشه، مثل یک کامپیوتر داخل شبکه میتونید به هارد یا فلشتون دسترسی داشته باشید.
moslemk (22-08-13)
|
سلام
بله مودم طبق این آدرس بار(Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center) شناخته شده.منتها غیر از(SAMSUNG350V5X) در(tp-link-fd5334) چیزه دیگه ای نیست. لطفا بیشتر راهنمایی بفرمایید.
آخرین ویرایش توسط moslemk در تاریخ 22-08-13 انجام شده است
ببینید عزیز شما باید به Network برید نه Network and sharing center! من از ویندوز 8 استفاده میکنم و متأسفانه خاطرم نیست که آیا در ویندوز 7 هم دقیقا اسمش Network بود یا چیز دیگه ای اما توی ویندوز XP اسم این قسمت My Network Place بود! این گزینه داخل پنل کنترل نیست.میتونید در Computer از قسمت سمت چپ زیر Computer پیداش کنید. از اونجا بررسی کنید و ببینید محتویات هارد قابل دسترسی است یا خیر.
moslemk (22-08-13)
اگه از(Network)منظورتون این قسمت رنگی شده هست باید خدمتتون عرض کنم که غیر از( SAMSUNG350V5X)چیز دیگه ای نیست. اصلا چیزی غیر از این نیست.
اگه از(Network)منظورتون این قسمت رنگی شده هست باید خدمتتون عرض کنم که غیر از( SAMSUNG350V5X)چیز دیگه ای نیست. اصلا چیزی غیر از این نیست
بله دقیقا همین قسمت منظورم بود.
خب به نظر می رسه هنوز یه مشکلی وجود داره. آدرس ftp که ساختید رو چک کنید و مطمئن بشید از طریق ftp امکان دسترسی کامل به محتویات فلش یا هارد و جود داشته باشه سپس نتیجه رو اعلام کنید.
moslemk (25-08-13)
|
سلام
ببینید دوست عزیز من از طریق خود مودم به محتویات فلش دست رسی دارم البته منظورم از دست رسی فقط دیدن فولدر ها و فایل هاست فقط همین.این نشو می ده که من تنظیمات(ftp) رو تی مودم درست انجام دادم چون اگه غیر از این بود من نمی بایست محتویات فلش رو ببنم.حالا بحث اینجاست که توی ویندوز اصلا فلش شیر شده ای یا حداقل فولدر شیر شده ای نیست.من تنظیمات(ftp) مودم رو براتون میذارم خودتون بررسی کنید ببینید درست رفتم یانه؟ والسلام.
لینک دانلود:
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...1d0cf8f16678c6
آخرین ویرایش توسط moslemk در تاریخ 24-08-13 انجام شده است
رفقا من منتظرم جواب هستم
متأسفانه مسئله ای که هست، اینه که این جور مشکلات رو خیلی نمیشه از راه دور حل کرد و حتما باید حضوری باشه (حداقل بنده توانایی چندانی برای کمک از راه دور ندارم)!
تنها چیزی که میشه پیشنهاد داد اینه که خودتون انقدر باهاش کلنجار برید تا به نتیجه برسید.
حالا این راههایی رو که من رفتم درست بود؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad_CS برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks