ripek (04-03-10), Saeed-Milan (04-03-10), uplink (04-03-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزيزم شما رو چه حسابی ميگی سرور درست حسابی مايکرو سافت نداره؟
پس ابر شرکتی مثله بانک پارسيان در ايران يا ويزا در دنيا بی اطلاع هستند که
از سرور های مايکروسافت استفاده ميکنند
در ضمن بهترين نرم افزار مديريت شبکه هم اکتيو دايرکتوری هست که اونم باسه مايکروسافته
بعدش نرم افزار اوپن ويو هست
لينوکسی ها خيلی مونده تا به مايکروسافت برسند چون کمتر از يک درصد کاربرا
از سيستم هايی مثله اوبتينو يا فدورا يا رد هت يا ... استفاده ميکنند باسه همينم
کمتر از يک درصد ويروس نويسا وقتشون رو باسه ويروس نويسی تحته او اس لينوکس
حروم ميکنند
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز اینی که شما گفتی مربوط به کاربر هاست و توی سرور بر عکسه.
از 500 سوپرکامپیوتر برتر دنیا 469 تا سیستم عامل لینوکس دارن چون براشون امنیت مهمه.منظور ایشون اینه که اکثر سرورها از لینوکس استفاده می کنن.
Saeed-Milan (04-03-10), uplink (04-03-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون از جوابت برادر ripekبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi Hero برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز تو خودت داری می گی بانک پارسیانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن مگه خود مایکروسافت بدبخت از سرورهای خودش استفاده نمی کرد که بعد از اون حمله که از طریق Dos به این شرکت انجام شد رفت و یک نسخه مقاوم از لینوکس رو که در مقابل این حملات مقاوم بود برای خودش گذاشت و خود شرکت یاهو داره از Free BSD استفاده می کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Saeed-Milan در تاریخ 04-03-10 انجام شده است
سلام :)
میگم بحث خیلی منحرف شدا ! بالاخره تا اینجا من نفهمیدم CCNA خوبه برای شروع یا MCSE !
اگه به این موضوع بپردازید فکر کنم بهتر باشه :)
با تشکر از همه دوستان
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
کاربر شهرسختافزار
برادر Extreme حرف شما کاملاً درسته دوستان خواهشاً بحث رو تا حد امکان در مورد خود تاپیک دنبال کنن و برای بحث در مورد های دیگه تاپیک جداگانه زده بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم به شخصه هم MCSE خوندم و هم CCNA ( که البته اینو نصفه ول کردم )
اما تجربه این چند وقته بهم نشون داده که زیاد این دو تا بهم ربط ندارن هیچ کدومشون مقدم بر اون یکی نیست.
اما این قضیه CCNA و MCSE مثل قضیه برنامه نویسی به زبان Assemble و به زبان C می مونه. هیچ کدوم مقدم بر اون یکی نیست ولی اگر Assemble زو زودتر بخونی فهم برنامه نویسی بهتری داری.
اینجا هم بهمین شکله اگر CCNA رو زودتر بخونی فهم شبکه ای بهتری داری و راحت تر می تونی MCSE را بگذرونی.
اما در نهایت اگر هم اول کار MCSE رو شروع کنی باز هم بدون توجه به CCNA می تونی به دید مناسب از شبکه برسی. این نظر شخصی من هست و ممکنه هم اشتباه باشه :)
ممنون
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
Hamid2547 (04-03-10), Labyrinth (06-03-10), ripek (04-03-10), Saeed-Milan (04-03-10), uplink (04-03-10)
کاربر شهرسختافزار
پس به نظر شما MCSE بهتره براي بازار كار ؟ ضمنا بحث سرور هاي لينوكس هم بحث خوبيه كه بهتره يه تاپيك واسش زده بشه!
ripek (04-03-10), Saeed-Milan (04-03-10)
نه من حرفی از بازار کار نزدم.
تنها یه نظر شخصی در مورد دید فنی داشتم که نوشتم. بازار کار که کلا بحثش جداست :)
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
ripek (04-03-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
تا حد خیلی زیادی با حرفت موافقم تقریباً 100%.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما اگر از لحاظ کلی بگی و منظورت بازار کار ایران باشه خوب شاید بشه گفت MCSE بهتره چون توی ایران کمتر کسی لینوکس نسخه ابونتو نصب می کنه چه برسه به سولاریس و یا دبیان و ردهت اونم نسخه های سروربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم نظر بنده حقیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
uplink (04-03-10)
کاربر شهرسختافزار
سعيد جان من با مدرك مهندسي كامپوتر كار گير نياوردم بلكه همين MCSE بود كه نجاتم داد
من مدرك زنده ! اما بگما اكه فقط MCSE بود نميپذيرفتن اما 80% بخاطر MCSE بود اونم نه واسه MFT
Saeed-Milan (04-03-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks