با سلام
اگر چند كامپيوتر داشته باشيم و بخواهيم با هم شبكه كنيم .و بر روي يكي ويندوز 7 نصب باشد و بر روي بقيه xp . ايا براي شبكه كردن مشكلي پيش مي ايد ؟
با تشكر
کاربر شهرسختافزار
با سلام
اگر چند كامپيوتر داشته باشيم و بخواهيم با هم شبكه كنيم .و بر روي يكي ويندوز 7 نصب باشد و بر روي بقيه xp . ايا براي شبكه كردن مشكلي پيش مي ايد ؟
با تشكر
Comodo Internet Security
|
|
کاربر شهرسختافزار
اگر همه سیستم ها ویندوزهاشون با هم فرق داشته باشه بازم مشکلی پیش نمی یادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K1LOU (19-02-10), reza76622201 (23-02-10), ripek (23-02-10)
کاربر شهرسختافزار
با سلام و تشكربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حدو چهار تا سيستم رو شبكه كرديم كه فقط سيستم من ويندوز 7 روش نصبه و حالا من در قسمت NETWORK PLACE چهار كامپيوتر ديگر رو دارم ولي اون 3 كامپيوتر كامپيوتر منو رو ندارن البته در همون ابتدا يكي از سيستمها سيتم منو ميشناخت ولي الان ديگه نميشناسه . در اكس پي سيستم خودم امتحان كردم ميتونن شناسايي كنن . در سيستمهاي اكس پي چون قسمت SHARED DOC در MY COMPUTER است به راحتي براي هم شناسايي مي شن و امروز هم كه تازه يه سيستم رو وصل كرديم اون هم سيستم منو ميشناسه در قسمت VIWE WORKGROUP . ولي وقتي مي خواهم به قسمتهاي SHARE شده سيستم خودم از اون سيستم دسترسي داشته باشم يوزر و پسورد مي خواد در حالي كه من اصلا يوزر و پسورد براي سيستم ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشكر
Comodo Internet Security
کاربر شهرسختافزار
برای هیچ کدوم از سیستم ها یوزر وپسورد نگذاشتین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K1LOU (22-02-10)
کاربر شهرسختافزار
ممنون جواد جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه پسوردي نگذاشتم اما در قسمتي از ويندوز 7 هست كه چون الان ويندوز 7 رو روي اين سيستم ندارم يادم نمي ياد دقيقا اسمش چي بود كه چند جا پسورد خودش مي خواست انگا يه قسمتي براي HOME GROUP خانگي . يا گزينه اي مثل به اشتراك گذاري MEDIA STREM . كه با فعال كردن فكر كنم انتقال فايلهاي مديا پلير امكان پذير ميشه
و اما مشكل رو سيستمهاي ديگه هستند كه اصلا كامپيوتر منو نمي شناسن كه حتي پسورد بخوان
تونستم عكسها رو فردا براتونمي زارم
Comodo Internet Security
ripek (23-02-10)
کاربر شهرسختافزار
چک بکن ببین سیتم ها همدیگر رو ping میکنن؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
با تشكربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستي من اين دستور ping رو يادم رفته چطور بايد انجام بدم
با تشكر
Comodo Internet Security
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز. شما بايد روي تمام سيستمهاتون به لحاظ امنيتي User Administrator تعريف کنيد و روشون پسورد بزاريد. اينجوري هم امنيت بالا ميره و هم مشکل مرتفع ميشه.
K1LOU (23-02-10)
Start -- > Run --> Type CMD
بعد از باز شدن صفحه Command Prompt باید دستور را به این شکل وارد کنید :
Ping IP Adress
جای IP Adress باید آدرس IP مورد نظر خودتون رو بنویسید.
برای دیدن بقیه Option های دستور Ping بنویسید :
?/ Ping
موفق باشی ..
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
K1LOU (23-02-10), reza76622201 (24-02-10)
کاربر شهرسختافزار
با تشكر از همه بابت جواب دادن به سوال ها !
اما وقتي شما همه رو ميبينيد ولي كسي شما رو نميبينه يعني Firewall تون روشنه كه بايد خاموش شه ! و در مورد اينكه بايد user administrator بسازيد به هيچ وجه نيازي نيست و اصولا administrator ساختني نيست و نيازي هم نيست يه user رو membership كنيد.
در ضمن تعدادي از آنتي ويروس ها هم هستند كه مثل firewall عمل ميكنن . بهتره اگه آنتي ويروس دارين چند لحظه disable كنيد كه ping جواب بده.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks