الان هم استفاده میشه منتهی تجهیزات باید با ipv6 سازگار باشه یعنی بستر فراهم باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hwcpmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
الان هم استفاده میشه منتهی تجهیزات باید با ipv6 سازگار باشه یعنی بستر فراهم باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hwcpmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hwcpmm (20-07-14)
|
|
مگه تجهیزات لازم دارد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب اینیکه الان برای من نشان می دهد یعنی اینکه اگر ورژن چهار بر کنار شود انوقت آی پی ورژن شش من این می شد؟
love is beautiful
but
live is important
کاربر شهرسختافزار
چهار مرحله اولویتدار برای پیادهسازی IPv6برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hwcpmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- ابتدا با سیستمهای سازمانی متصل به اینترنت شروع کنید.
2- از سوئیچها و روترهایی استفاده کنید که قابلیت Dual-Stack را برای پشتیبانی از هر دو نسخه v4 و v6 پیادهسازی کردهاند.
3- مطمئن شوید که سرویسهای ارائهدهنده خدمات WAN و همچنین تجهیزات و ابزارهای آنها با IPv6 سازگار است.
4- تجهیزات شبکه داخلی و تجهیزات مورد استفاده توسط کاربران را به تدریج به استاندارد جدید ارتقا دهید.
اینها مراحل اینکه هم اکنون بخواهم از ورژن شش استفاده کنم بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب حالا اصلا اگر کل ایران هم بسمت استفاده از ورژن شش نروند چه می شود؟
love is beautiful
but
live is important
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks