مودم رو باز کنید . یک عکس از داخلش قرار بدید .
shapoor pouladin (10-11-16)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورتون صفحه کانفیگ مودمه، یا اینکه سخت افزاری بازش کنم؟
سخت افزاری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shapoor pouladin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
shapoor pouladin (10-11-16)
الان نمی تونم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فردا عکس می گیرم می فرستم.
ممنون.
سلام. این عکس از داخل مودمه
DSC02737.jpg
البته مودم رو که باز کردم، داخلش با بلوور هوا گرفتم. و حالا که روشنش کردم وایرلسش کار می کنه.
آخرین ویرایش توسط shapoor pouladin در تاریخ 11-11-16 انجام شده است
اگر راه افتاده هیچی . خازناش هم سالم به نظر میرسن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shapoor pouladin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
shapoor pouladin (11-11-16)
|
به نظر شما از کار افتادن وایرلس مودم های ADSL بخاطر کیفیت پایین قطعاته؟ چون من 3 تا مودم دیگه ، یه TP-LINK TD-W8901N ، یه TP-Link TD-W8151N ، یه D Link DSL 2730U ، داشتم. همه بعد از حدود یک سال و نیم کار کردن ، البته 24 ساعته، وایرلسشون از کار افتاد. این یکی هم که دوباره درست شد هیچ اطمینانی نیست که دوباره خراب نشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks