خب این داره میگه که در حالت mimo 4 اتصال با دکل bts برقرار میشه!یا من اشتباه متوجه شدمتصور کنید شما با ۲ آنتن به دکلهای موبایل متصل شوید یا اینکه از ۴ آنتن استفاده کنید.
در حالت MIMO 4×4 تجمیع فرکانس صورت نگرفته است و شما از یک باند رادیویی استفاده میکنید ولی ۴ لینک و خط ارتباطی مجزا با آنتن BTS موبایل دارید و میتوانید اطلاعات را با سرعت بیشتری دریافت کنید.اینکه کدامیک از این دو حالت برای مودم شما بهتر است و باید روی آن تنظیم کنید؛ دقیقا به منطقه سکونت شما برمیگردد. برخی اوقات MIMO 4×4 سرعت بهتر و پایدارتری میدهد و گاهی اوقات CA جواب خواهد داد.همانطور که گفتیم؛ گزارشهای کاربران نشان میدهد باید با این قابلیتها و بهخصوص MIMO 4×4 به سرعتهای نزدیک به ۱۰۰ مگابیت روی شبکههای TD-LTE و ۴G برسید.
تعریفی که من از mimo دارم اینه که همزمان ۴ تا انتن برای دریافت و ۴ تا انتن برای ارسال داده از طریق وایفای هست که اگه ۴ نفر همزمان بخوان استفاده کنن هیچگونه گلوگاهی توی سرعت وافای نیست درسته؟ پس اونجا که میگه برخی کاربران با میمو به سرعت ۱۰۰ رسیدن بی معنی هست چون وقتی یه نفر داره استفاده میکنه چه میمو باشه چه نه به سرعت ۱۰۰ میتونه برسه
Bookmarks