مهندسين عزيز ميشه راه نمايي كنيد كه كدوم ISP خوبه و اصولا يه ISP خوب چه ويژگيهايي داره؟
خود شما از چه ISP ي اسنفاده ميكنيد؟ و آيا راضي هستين؟
کاربر شهرسختافزار
مهندسين عزيز ميشه راه نمايي كنيد كه كدوم ISP خوبه و اصولا يه ISP خوب چه ويژگيهايي داره؟
خود شما از چه ISP ي اسنفاده ميكنيد؟ و آيا راضي هستين؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
خوب یک ISP یا Internet Service Provider خوب باید Stable باشه و پهنای باند خوبی داشته باشه و به نظر بنده حقیر سرعت Down Stream بالایی داشته باشه مثلا در منطقه ما حسابگر هست که مجوزISDP اگر اشتباه نکنم داره و با کلی ادعا از شرکت صبا نت که نصف اون ادعا نداره خدمات ضعیف تری میده اصولاً در ایران شهرت با خدمات رابطه غیر مستقیم داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط uplink برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی در کل امتحان کردن بهترین راه حل است.
ripek (02-03-10)
کاربر شهرسختافزار
حرفتو قبول دارم ولي شنيدم كه صبا خيلي قعطي داره ؟ درسته؟
Saeed-Milan (02-03-10)
کاربر شهرسختافزار
دوست من صبا نت رو دیدو که قطعی داره کم نیست ولی در ایران معیار درستی برای اندازه گیری وجود ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط uplink برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی خودم تازه حسابگر گرفتم تا حالا قطعی نداشته و خدمات پشتیبانیشون عالی بوده ولی از لحاظ سرعت 512Kb حسابگر برابره با 128 صبا نت البته تقریباً
ripek (02-03-10)
صبانت هم جدیدا داره اذیت کمیکنه قطعی زیاد داره .
8 ماه ازش سرویس گرفتم .
جدیدا تا 256 فقط 3ماهه میده بهتره ازش نگیری
ripek (02-03-10), Saeed-Milan (02-03-10)
کاربر شهرسختافزار
من شهراد دارم.راضیم.سوالی بود در خدمتیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
من از پارس آنلاين متنفرم ! صبا هم كه اينجور ! دات تك و آسيا تك هم كه خب شلوغه !! پس چي؟ شاتل؟
من شاتل دارم و خیلی راضیم و تقریبا 1.5 سال هست دارم و تقریبا اصلا قطعی نداشته مگه اینکه مشکل از طرف مخابرات بوده و تقریبا همیشه از طرف شرکت stable بوده و 125 برای من بین 18 تا 20 دانلود داره اکثرا...
به کسی نگید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی چند وقتی هست بعضی از روزا 100kبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دانلود میده ... یه دفعه 3gb و تو 3 ساعت گرفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Saeed-Milan (02-03-10)
کاربر شهرسختافزار
آره اينو ميدونم يكي از دوستام يه folder ساخته به اسمه shatel 100k download
حال ميكنيدا
کاربر شهرسختافزار
دوستان منظور شما همون 100Kb بر ثانیه است
uplink (03-03-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks