یعنی از 2تا جایمختلف میخواهی سرویس بگیرید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ace pick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
من این مشکل رو خیلی جاها گفتم اما مثل اینکه راه حلی نداره !!!!!!!!
بازم اینجا میگم شاید کسی بدونه
به نت وصلم یهویی نت قطع میشه ، خب اینو همه تجربه کردیم
حالا میخوام وقتی نت قطع شد به اون یکی دیگه مودم سوییچ کنه و سریع وصل بشه
حالا هردو مودمک با کابل لن باشن
یکی لن باشه اون یکی نه
خلاصه هرطور میشه
من از سی پی کار میکنم
لطفا راهنمایی
ممنون
|
|
کاربر شهرسختافزار
یعنی از 2تا جایمختلف میخواهی سرویس بگیرید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ace pick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ace pick (14-01-16)
کاربر شهرسختافزار
منظور از قطع شدن چیه ایا قطعی دارید ؟
یا پس از پایان سرویس میخواهید روی سرویس دیگه برید ؟
یا میخواهید که سرعت رو دوبرابر کنید ؟
برای چه فعالیتی میخواهید؟
به سوالات پاسخ دهید تا مشکل واضع تر شود
آخرین ویرایش توسط nimant در تاریخ 13-01-16 انجام شده است
ace pick (14-01-16)
ace pick (14-01-16)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش گلم ، مثلا یدونه مبین دارم و یدونه شاتل
خب دیدید که خیلی وقتها نت قطع میشه
من میخوام اگر مثلا نت مبینم قطع شدش ، سیستم سریع سوییچ کنه روی اون یکی مثلا شاتل
ایا تونستم منظورمو بگم؟
بازم تشکر
- - - Updated - - -
سلام داداش گلم ،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nimant برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه عزیز ، من چون توی نت کار میکنم و وقتی نت قطع میشه کلی ضرر میکنم
میخوام طبق تعریفی که برای دوستمون کردم
انجام بشه
خیلی ممنون
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام داداشی، خوبی؟
دادا اصلا مهم نیستش که ای پی عوض بشه
مهم اینه که سریعا سوییچ کنه روی دیگری
|
|
وقتی این نت قطع بشه . در اصل ارتباط با اون سایت قطع میشه . حتی اگر نت دوم هم به سرعت هم وصل بشه از نظر تکنیکی ارتباط شما با اون سایت قطع شده چون ایپی شما هم تغییر میکنه .
javadshahvand (17-01-16)
کاربر شهرسختافزار
دو تا مودم رو کانفیگ کن ارتباط بده به سوئیچ هر چی سیستم که به سوئیچ وصل باشه نت باید داشته باشه هر دو مودم هم سعی در برقراری ارتباط می کنند یکی وصل بشه اون یکی مودم باید قطع بشه اینو تست کن اگر جواب نده که باید سوئیچ منیج استفاده کنی
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای این مورد بنده که دارم فکر میکنم زمانی مودم دوم اینترنت به سیستم میده که کلا مودم اول قطع شده باشه چون سیستم یا داره از مودم اول ای پی میگیره یا دوم
اگه کانفیگ خاصی مدنظر شما هست که چنین موردی رو پیش میاره بفرمایید
با سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (14-01-16), javadshahvand (17-01-16)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کانفیگ 2 تا مودم و آپی آنها باید یکی باشه
amirpcp30 (16-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks