همه چیز برای یووه اسان است ( یوونتوس 3 - 0 پارما )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پنج شنبه 29 فروردین - یک پیروزی بزرگ و زیبای دیگر در شبی به یاد ماندنی به نام بانوی پیر ثبت شد. یوونتوس در دیدار برابر پارما به برتری پر گل سه بر صفر دست یافت تا نشان دهد همه چیز برای این تیم بزرگ اسان و راحت است حتی در سخت ترین شرایط. یووه در شبی که چند غایب بزرگ را در خود می دید با ارائه یک بازی بسیار دیدنی و خوب سه امتیاز بازی را از ان خود کرد تا فاصله خود را با تیم های چهارم و پنجم جدول افزایش دهد و شانس حضور در لیگ قهرمانان را پر رنگ تر نماید. یوونتوسی ها در دیدار عقب افتاده میزبان ابی و زرد های ایتالیا بودند و از همان ابتدای بازی یک نمایش تماما هجومی و سرعتی را اغاز نمودند. در شروع بازی پارما نیز حرکاتی از خود نشان داد اما خیلی زود یاران سیاه و سفید پوش یووه بازی را کامل از ان خود کردند تا نشان دهند برتری برابر میلان اتفاقی نبوده است. رانیری تیم خوبی را روانه میدان کرده بود و هماهنگی خوبی را نزد این تیم مشاهده می کردیم. بازی به 20 دقیقه نخست خود نرسیده بود که ترزگه با هنر خود و از روی همکاری دل پیرو و صالی امیجیچ به گل رسید تا بانوی پیر از حریف پیش بیافتد. به ثمر رسیدن گل در این دقایق شوق بیانکونری را نشان می داد و ثابت می کرد این تیم به سه امتیاز بازی چشم دارد. با گذشت زمان این تیم میزبان بود که بیش از پیش به بازی سرعت می داد و به دنبال فرصتی برای باز کردن مجدد دروازه حریف بود. دل پیرو همچون دیدارهای گذشته بسیار عالی ظاهر شد و تا به ثمر رساندن گل فاصله ای نداشت اما موفق به این امر نشد. در ادامه نوبت به تکمیل نمایش خوب پالادینو رسید تا گل دیگری برای یووه به ثمر برساند و خیال مربی و هواداران تیم را اسوده تر نمایند. این گل نیز از روی حرکت عالی و هماهنگ بیانکونری ها خلق شد و نشان داد رانیری شاگردانش را به خوبی با سیستم و روش مد نظرش وقف داده است. در طول بازی یوونتوس و سیستم بازی این تیم نکته خوبی را ثابت کرد، نکته ای که نشان داد مربی تیم به خوبی حریف را شناسایی کرده و راه غلبه بر حریف را می داند و به یارانش نیز اموزش داده است. در نیمه نخست شاهد سرعت بالای بازی بودیم که با اتمام 45 دقیقه اول از سرعت ان کاسته شد. نیمه دوم را پارما خوب شروع کرد اما این اغاز قدرتمند تنها 5 دقیقه دوام داشت و بوفون با واکنش های همیشگی و دیدنی خود از باز شدن دروازه یووه جلوگیری کرد. ضربات مهاجمین پارما برای سنگربانی به بزرگی بوفون موثر ثمر نبود. در اواسط بازی کمی از هیجان دیدار کاسته شد و در این لحظات رانیری دست به تعویض زد تا بار دیگر یووه میدان دار بازی باشد. ورود ندود و تیاگو ثمر بخش بود و این دو توانستند نشاط را به بازی بازگردانند. همین تغییر موجب گل سوم بانوی پیر شد، مورونه مدافع حریف تحت فشار قرار داشت و سرانجام با ضربه تیاگو دروازه خودی را گشود تا زننده گل سوم برای حریف باشد و یوونتوس را با سه گل پیش بیاندازد. با این گل یووه توانست اقتدار خود را ثابت نماید و تا پایان بازی با ارائه یک بازی اصولی توانست سه امتیاز را از ان خود نماید تا یک پیروزی ارزنده دیگر را در کارنامه داشته باشد و با امید بیشتری چشم به دیدار ها و هفته های اتی داشته باشد.
ترکیب و امتیاز بازیکنان یوونتوس
بوفون 6، گریگرا 6، کیه لینی 6، استانداردو 6، مولینارو 5/6، صالی امیجیچ 7، کامورانزی 5/6، نوچرینو 5/6، پالادینو 5/7، ترزگه 5/6، دل پیرو 5/6
صحبت های پایانی دیدار
در پایان این بازی چهره های بیانکونری شاداب و خندان بود، کلودیو رانیری مربی تیم در گفتگوی پایانی بازی حاضر شد و گفت: خیلی خوشحالم زیرا توانستیم فرم ایده ال خود را در این بازی نیز حفظ نماییم و برابر پارما نیز پیروز باشیم. در این بازی نیز اتفاق بازی برابر میلان رخ داد و شاگردانم فوق العاده ظاهر شدند از انان ممنونم. رانیری در ادامه اظهار داشت: خیلی زود پیش افتادیم و همین مسئله به ما کمک کرد، در نیمه نخست بسیار عالی و دیدنی ظاهر شدیم و گل های خوب و ارزشمندی به ثمر رساندیم. وی به کسب سه امتیاز نیز اشاره کرد : به واقع سه امتیاز بسیار حساس و مهم را از ان خود کردیم و با این شرایط به لیگ قهرمانان خیلی نزدیک شدیم. در حال حاضر تنها به دیدار اینده خود فکر می کنیم و به برتری در ان رقابت.
رافائله پالادینو که در این دیدار فرصت بازی کردن به دست اورد و یکی از بهترین بازیکنان تیمش بود، البته شاید بهترین بیانکونری لقب خوبی برای او در این شب باشد. رافائله که نقش موثری در پیروزی و گلزنی یوونتوس داشت در پایان بازی گفت : دلم برای گلزنی تنگ شده بود و خوشحالم که امشب نمایش بزرگی ارائه کردیم. به نظرم من بهترین هدیه را دریافت کردم زیرا فردا روز تولد من است و من از این بابت بسیار خرسندم. در حال حاضر احساس خوشبختی دارم برای خودم و برای تیمم. گلزن دوم بانوی پیر در ادامه می افزاید: در این بازی به روزهای اوج و شکوه خود نزدیک شدیم و امیدوارم هر چه سریعتر لیگ قهرمانان را بازی در این رقابت ها را همراه یووه تجربه کنم. وی معتقد است شروع طوفانی و بازی سرعتی یووه در پیروزی تیم نقش مهمی داشت و این تیم در هفته های اتی چهره واقعی یوونتوس بزرگ را نمایان خواهد کرد.
جدول رده بندی سری آ
اینتر 75 امتیاز - رم 71 امتیاز - یوونتوس 64 امتیاز - فیورنتینا 56 امتیاز - میلان 52 امتیاز - سمپدوریا 52 امتیاز - اودینزه 51 امتیاز - جنوا 45 امتیاز
دانلود گل ها و دریافت تصاویر بازی
برای دانلود گل های دیدار تیم های یوونتوس 3 - 0 پارما به قسمت دانلود مراجعه فرمایید .
برای دریافت تصاویر دیدار تیم های یوونتوس 3 - 0 پارما به قسمت دانلود مراجعه فرمایید .
یک بار دیگه قدرت یوونتوس به همگی ثابت شد ، به امید پیروزی های مکرر یووه در بازی های آینده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منبع خبر Juventus.ir کانون هوادارن یوونتوس کبیر در ایران
Bookmarks