افتخار بیانکونری شدن را از دست نمی دهم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چهار شنبه 28 فروردین - امائوری ده الیورا مهاجم برزیلی صورتی و سیاه پوشان پالرمو که شدیدا مورد توجه سران بیانکونری قرار گرفته و به نظر می رسد فصل اینده با پیراهن سیاه وسفید این تیم در میادین حاضر شود در خصوص انتشار اخبار روزهای اخیر مبنی بر پیوستنش به بانوی پیر گفت : یوونتوس یک تیم بسیار مهم با تاریخ و حیاتی بزرگ است، پیوستن به یووه رویای زیبا و بزرگ من است اما من در حال حاضر تنها به پالرمو فکر می کنم و برای این تیم بازی می کنم. تمام تلاش خود را می کنم تا همراه پالرمو به برتری برسم و پس از اتمام فصل باید تصمیم نهایی گرفته شود. وی به توجه سران بانوی پیر اشاره کرد و اظهار داشت : قرار گرفتن نام من در لیست باشگاه یوونتوس برایم یک پیروزی تلقی می شود، یووه یک تیم بزرگ است و از کودکی رویای چنین تیمی را داشتم. امائوری از یوونتوس به عنوان باشگاهی بزرگ نام می برد که برای تمام فوتبالیست ها بازی در ان یک افتخار به شمار خواهد رفت. برای یک فوتبالیست حضور در چنین تیمی که با تاریخ شکوهمندی همراه است مهم خواهد بود و من می دانم که با حضور در این تیم می توانم به زیبایی های فوتبال دست یابم. تصور می کنم برای دست یافتم به این پیروزی باید رشد کنم و همچنان بکوشم تا به قدرت بیشتری برسم. این مهره برزیلی با ارزش از حمایت خانواده اش به عنوان اصلی ترین عامل برای رسیدن به ارزوهایش نام می برد و از انان تشکر می کند، خانواده ام به من کمک کردند تا من به رویاهای کودکی خود برسم. من هر سال از سال گذشته قدرتمند تر می شوم و این رشد را در خود می بینم، امیدوارم سال اینده بهتر و شایسته تر از زمان حال باشم. مهاجم 27 ساله پالرمو در پایان بار دیگر تاکید کرد که پیوستن به بانوی پیر افتخار بزرگی است که او حاضر به از دست دادنش نخواهد بود.
منبع خبر ها مثل همیشه Juventus.ir .
کانون هوادارن یوونتوس کبیر در ایران .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks