عزیز این موراد در همون انجمنی که معامله کردید مطرح کنید .مسائل یک انجمن دیگه ارتباطی به سایت شهر سخت افزار ندارد .
سلام دوستان....البته شاید ربطی به این فروم نداشته باشه مشکلم ولی این تاپیکو زدم تا راهنمایی های شما رو بشنوم که چه کاری کنم بهتره؟!من در پرشین تولز یک پیج 26.7 K گذاشته بودم برای فروش به قیمت 150 هزار تومن که کاربر محمد گیمر gtx پیام دادن و گفتن که پیجو میخوان...و گفتن که امکان تخفیف وجود نداره منم گفتم نه ولی میتونم یکی دو هزار تا فالور بیشتر براتون اضافه کنم که قرار هم بر همین شد.خلاصه من پیجو به 28Kرسوندم و ایشون گفتن که ریزش فالور نداره که منم بهشون گفتم واسه این که خیال شما راحت بشه 600 تا فالور دیگه هم اضاف میکنم که اگه حتی ریزش داشت مشکلی نداشته باشه در واقع پیجو 28 k میخواستم بهشون بدم ولی رسوندم پیجو به 28.6 k ....و اما بهشون گفتم که پولشو اول میگیرم که خلاصه ایشون که 7 امتیاز بازارچه داشتن البته من خودمم 6 امتیاز بازارچه داشتم توی پی تی ولی ایشون گفتن شما امتیاز فروش ندارید و ملاک فروشه ..شما هم اگر نظاره بفرمایید متوجه میشید من میلیونی معامله داشتم و خیلی جنسا اول ارسال خریدم و... طرف یه میلیون پول آیفون رو برا من واریز کرده که براش بفرسم پشیمون شده قبل ارسال پولشو تمام کمال پس دادم..اگر نگاهی به تاپیک آیفون 5اس بنده بندازید متوجه میشید یا خیلی چیزای دیگه..اینکه باور کنید چیزی نیس و جای نگرانی نداره..اطلاعات اکانت به اضافه یه شماره کارت ملت من حداکثر تا شب واریز میکنم چون یکم مشغله کاری دارم..این دقیقا حرفایی بود که
محمد گیمر gtx
به بنده زدن و خلاصه منم گفتم با توجه به امتیاز ایشون دیگه نباید مشکلی بابت این معامله پیش بیاد و خلاصه رمز اکانتو براشون فرستادم و ایشون قرار شد سه روز پیش یعنی شنبه تا ساعت نهایتا 12/5 شب پول رو به حساب من واریز کنن...ازشون هم شمارشون رو خواستم که گفتن من شمارمو به زور حفظ کردم و برو تو پیجی که دادی بهم بردار که پیجو رمزشو و ایمیلشو عوض کرده بودن و اسم پیجو هم عوض کردن اسم پیج الان nazi_reallove هست توی اینستاگرام اگر برید ببینید و حتی پیامای توی اینستاگرام هم جواب نمیدن که من بهشون گفتم رمز پیجو عوض کردی چجوری من شمارتو بردارم که خلاصه گفت اهان قاطی کردم و گفت که نگران نباش من پولو تا ساعت 12/5 شب براتون واریز میکنم..در واقع من شنبه عصر رمزو پیجو بهشون دادم و قرار شد تا شب پولو واریز کنن که واریز نکردن...و خلاصه دیگه من دیروز و حتی امروز پیام به ایشون دادم که پولو واریز کنین ولی خیلی بی تفاوت یه لحظه توی انجمن پرشین تولز انلاین میشن و پیاما رو میخونن ولی حتی جوابم نمیدن که چرا پولو واریز نمیکنن...و من موندم یک ادم چقدر میتونه بی وجدان باشه که تو شب های قدر بخواد این جوری سر بقیه رو کلاه بزاره و حق خوری کنه...من بخاطر حرمت شب های قدر تا الان که 3 روز از این ماجرا میگذره نه بهشون فیدبک منفی دادم و نه تاپیکی چیزی زدم توی پی تی که بخواد ابروریزی راه بیفته ....حالا اولا از شما کسی ایشون رو میشناسه یا نه و تاحالا باهاش برخورد داشته که ببینه چطور ادمیه و کسی شمارش رو نداره و ثانیا به نظر شما من چیکار کنم در قبال هم چین ادمی؟با تشکر
آخرین ویرایش توسط ashkan4030 در تاریخ 27-06-16 انجام شده است
|
درسته ولی خوب به عنوان تجربه هم بخواید حساب کنید شاید برای دیگر کاربران مفید باشه..لطفا تاپیک رو نبندید و حذف نکنید تا نظرات دوستان رو ببینیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks