يه مورچه عاشق دختر همسايه ميشه، بعد از يك هفته ميفهمه كه چايي خشك بوده!!!
اطلاعيه وزارت سلامتي: از اين پس براي گرفتن بليت هواپيما علاوه بر ارائه شناسنامه به ارائه وصيتنامه هم احتياج است!!!
از يكي مي پرسن نظرت درباره بند گردنيه موبايل چيه ؟ ميگه خيلي خوبه . فقط موقع شارژ چند ساعتي آدمو علاف ميکنه!!!
به يه خره ميگن چرا گوشات درازه ميگه هر خوشكلي يه نقصي داره.!!!
مردهاي مجرد کمتر از مردهاي متاهل عمر ميکنند. اما مردهاي متاهل بسيار بيشتر از مردهاي مجرد آرزوي مرگ ميکنن!
یه يكي در و پنجره ساز بوده ، میره خواستگاری میپرسن آقا داماد چی کارست ؟ میان کلاس بزارن میگن داماد ویندوز نصب میکنه!
پيرزنه از مكه برگشته بود وي گمرك تو چمدونش ويسكي پيدا ميكنن.بهش ميگن حاجيه خانم از شما اين كارا بعيد!ميگه اخه ننه من كه پا ندارم دور خونه خدا بگردم يه استكان از اينو كه ميخوردم خونه خدا خودش دور سرم ميگشت.
گنجیشکه با موتور تصادف میکنه.....بیهوش میشه....میندازنش تو قفس...به هوش که میاد میله ها رو میبینه ..میزنه تو سر خودش میگه خاک بر سرم شد....موتوریه مرد!
خروسه به مرغه ميگه يه نوك ميدي؟ مرغه با عشوه و ناز ميگه نه. خروسه ميگه:به درك با خودكار مينويسم!!!!!!
كرم ابريشم قرص اكس مي خوره پليور مي دوزه!
چوپان دروغگو ميميره و تو اون دنيا ازش ميپرسن اصلا تو كي هستي ؟
در جواب ميگه :
من دهقان فداكار هستم !!!
یه روز یه دختر زشت به دوست پسرش میگه شباهت من با خورشید چیه ؟ پسره میگه به 2 تاتون نمیشه مستقیم نگاه کرد.
يكي رو ميگيرن ميگن پدر سوخته چرا پشت ماشينت نوشتي " امام با سالاد " ! ميگه مگه چيه؟ از شما بهتره که مينويسين " خدا با ماست!
يکي یه دختر خوشگل تو اتوبوس می بینه.از اتوبوس که پیاده می شه شماره اتوبوس و بر میداره.
به يه معتاده ميگن فرق شما با ورزشکارا چيه؟ميگه اونا تکنيکي کار ميکنن ما پيک نيکي.
يه مرغ و خروس ميرن سوپر مارکت خروسه ميگه : آقا لطفا يه شونه تخم مرغ...مرده ميگه:شما ديگه چرا؟؟ مرغه يه ذره خجالت ميکشه ميگه : آخه ما هنوز نامزديم!
يه روز يه يكي عصبانی ميشه به شكمش می گه : چقدر من كار كنم تو خوری .شكمش جواب ميده می خوای من كار كنم تو بخوری؟...
يه هويجه با مامانش ميره گردش.وسط خيابون ميگه:ماااااامااااان آب هويج دارم!
يه شب يه نفر (آخر بچه مثبت) داشته به آسمان نگاه ميکرده، ميبينه ستارهها چشمک ميزنند، سرشو ميندازه پايين و ميگه: استغفرالله!
شوهر به زن: سه تا حيوان وحشي که با «خ» شروع ميشه بگو! زن: خودت، خواهرت، خدابيامرز مادرت!
يكي مياد تهران ميبينه همه آستين کوتاه پوشيدن، ميگه: عجب، پس اينا دماغشونو با چي پاک ميکنن؟!
يكي از چتربازها قبل از پريدن از هواپيما، از فرماندهش پرسيد: «قربان! اگر موقع پريدن، خداي نكرده چتر من باز نشد، چه بايد بكنم؟» فرمانده: «هيچي جانم! اگر نشد، بيا تا يك چتر ديگر بهت بدهم.»
پسري از سربازي براي پدرش اين طور تلگراف زد : " من کاظم پول لازم " پدرش هم در جواب گفت : " من تراب وضع خراب !"
ميخواستن يكي رو شكنجه روحي بدن، ميفرستنش تو يك اتاق گرد، ميگن برو يك گوشه بشين!
يه بار به يه پنگوئن ميگن آرزوت چيه ميگه : دوست دارم يه عکس رنگي بندازم.
دوست يكي بهش ميگه سي دي که بهم دادي خش داره؟ ميگه: آخه آهنگاي قشنگ اش رو علامت زدم.
عشق تو اين دوره زمونه ..... مثل تپه اي ميمونه كه هر خري از اون بالا ميره
دانشمندان ثابت كردهاند كساني كه موقع مدفوع كردن فكر ميكنند، موقع فكر كردن مدفوع ميكنند
يكي ميره پارتي، بهش ميگن: چطور بود؟ ميگه: خوب بود، اونجا اسم يه گل رو من گذاشته بودند و همشون ميگفتند: اسكل بايد برقصه
یک بنده خدایی قله اورست رو فتح كرد.بهش ميگن انگيزه ات چي بود؟؟ ميگه خدا لعنت كنه كسي رو كه گفت اون بالا نذري ميدن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks