هر چیزی جدیدش خوبه ، ولی رفیق قدیمیش ! تو هر چیزی رنگارنگی خوبه ولی تو رفاقت یه رنگی ! هر خیابونی یه طرفه اش خوبه ولی رفاقت ما دو طرفه !
سعی کن دست دادنت ... مانند یک قرارداد امضا شده معتبر باشد .
صبر کردن دردناک است و فراموش کردن دردناک تر...ولی دردناک تر از همه این است که ندانی باید صبر کنی یا فراموش...
دست هایی که کمک می کنند مقدس تر از لب هایی هستند که دعا می کنند...کوروش کبیر .
وقتی عشقت تنهات گذاشت,نگران خودت نباش که بعد از او چه کار کنی, شرمنده دلت باش که بهت اطمینان کرد .
هميشه دليل شادی كسی باش نه قسمتی از شادی او، و هميشه قسمتی از غم كسی باش نه دليل غم او.
كورش بزرگ فرمود: فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و موميايی به خاك سپارند تا اجزای بدنم خاك ايران را تشكيل دهد.
در زندگی افرادی هستند كه مثل قطار شهر بازی می مونن. از بودن با اونا لذت می بری ولی باهاشون به جايی نمی رسی.
افتادن در گل و لای ننگ نيست. ننگ در اين است كه آنجا بمانی.
چقدر سخت است منتظر کسی باشی که هیچ وقت فکر آمدن نیست!
در رﻓﺎﻗﺖ ﺑﺎوﻓﺎ ﺑﻮدن ﺷﺮط ﻣﺮدانگی ﺳﺖ ورﻧﻪ ﺑﺎﻳﻚ اﺳﺘﺨﻮان ﺻﺪ ﺳﮓ رﻓﯿﻘﺖ ﻣﯿﺸﻮﻧﺪ .
گو چند سال داری . بگو اون چند سالی که گذشته را ديگه نداری .
برای دادن گل به دیگران منتظر مراسم تدفین آنها نباش.
بزرگترين افسوس آدمی اين است كه حس ميكندميخواهد،اما نميتواند و به ياد مي آورد زمانی را كه می توانست اما نخواست.
دوست خوب داشتن بهتر از تنهایی و تنهایی بهتر از با هر کس بودن است.
عشق خام میگه: چون به تو نیاز دارم دوستت دارم ، عشق پخته می گه : چون دوستت دارم بهت نیاز دارم.
عشق تنها مرضی است که بيمار از آن لذّت می برد!
يادمان باشد عشق متعلق به لحظه هاست و نفرين برای همه ی عمر!
در زندگی بارون نباش که فکر کنند با منت خودتو به شيشه مي کوبی ابر باش تا منتظرت باشن که بباری.
از خدا خواستن شجاعت است بدهد نعمت است ندهد حکمت. از بنده خواستن حماقت است بدهد منت است ندهد ذلت.
اگر بوی گلی را دوست نداري شاخه هايش را نشكن.
هركز اميد را ازكسی سلب نكن شايد اين تنها جيزی باشدكه او دارد .
جان فدا کردن برای دوست چندان مشکل نيست،پيدا کردن دوستی که ارزش جان فدا کردن را داشته باشد مشکل است.
گر نميتواني بالا بري پس سيب باش تا با افتادنت انديشه اي بالا رود.
همه دوست دارن برن بهشت..ولی هیشکی نمیخواد بمیره.
زمانی که نا امید شدی به یاد آور که تاریکترین ساعت شب نزدیکترین لحظه به طلوع خورشیده....

Bookmarks