Armin-N (24-12-08), D J V A H I D (24-12-08)
خوب این هم حرفی هست من منظورم اینه که اگر نماز میخونیم سعی کنیم عادت های بدمون رو هم ترک کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درمورد حرف شما هم فقط این رو میگم به منزله تایید : بازا بازا هرآنچه هستی بازا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس از شما امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (24-12-08), D J V A H I D (24-12-08)
به نظر من هم آم نماز بخونه و عبادت بكنه خيلي بهتره
من عقيدم اينه چون خدا احتياجي به نماز من نداره دوست ندارم وقتي نماز مي خونم هواسم جاي ديگه باشه يا در حالي باشم كه اصلا حرمت نماز رو پائين بيارم برا همين بعضي وقتا ناز رو مي خونم چون خوندنش به نظر خودم بيشتر ايجاد گناه ميكنه وقتي كه تو تمام زمان نماز ندوني چي خوندي و چي كار كردي منظورمه شايدم من اشتباه مي كنم
ولي نماز خوندن و عبادات و انجام كارهاي خوب جواب خوبيم به دنبال داره
D J V A H I D (24-12-08), Labyrinth (24-12-08), N@VID (24-12-08), Rohham (24-12-08)
|
از دوستانی که تا اینجا ما رو در این تاپیک همراهی کردند تشکر میکنم ... فقط سعی کنید که تاپیک رو خدایی نکرده منحرف نکنید و به عقاید همدیگه احترام بذارید تا به همین منوال این تاپیک پابرجا باشه... تا دوستان بتونن استفاده لازم رو ببرن .
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام :
فاصله بين ايمان و کفر ، ترک نماز است !
اگر نماز خوندي و گناه نکردي ، بدون نمازت قبول شده !
Armin-N (24-12-08), D J V A H I D (24-12-08), Rohham (24-12-08)
پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله فرمود:
امت من چهار گروه هستند:
1 ـ گروهى نماز مىخوانند، ولى در نمازشان سهل انگارند «ويل» براى آنهاست، و «ويل» نام يكى از طبقات زيرين جهنم است، خداوند فرمود: (فويل للمصلين الذينهم عن صلاتهم ساهون) ماعون 4 و 5
پس «ويل» براى نمازگزاران است، آنهايى كه در نمازشان سهل انگارند.
2 ـ گروهى گاهى نماز مىخوانند و گاهى نمىخوانند، پس «غى» مال آنهاست، و «غى» نام يكى از طبقات پايين جهنم است. خداوند متعال فرمود: (فخلف من بعدهم خلف اضاعوا الصلوة و اتبعوا الشهوات فسوف يلقون غيا) .
سپس جانشين آن مردم خداپرست قومى شدند كه نماز را ضايع كرده و از شهوات پيروى كردند، و اينها به زودى در «غى» افكنده خواهند شد.
3 ـ گروهى هيچ وقت نماز نمىخوانند، «سقر» براى آنهاست، «سقر» هم نام يكى از طبقات زيرين جهنم است كه خداوند متعال فرمود: (ما سلككم فى سقر قالوا لم نك من المصلين) مدثر .42
(اهل بهشت از اهل جهنم سئوال مىكنند) چه چيزى شما را به «سقر» كشاند؟ در جواب مىگويند : ما از نمازگزاران نبوديم.
4 ـ گروهى هميشه نماز مىخوانند، و در نمازشان خشوع دارند. خداوند متعال فرمود: (قد افلح المؤمنون الذين هم فى صلاتهم خاشعون)
مؤمنون.1 و .2
مؤمنان رستگار شدند، آنهايى كه در نمازشان با خشوع هستند. (3)
D J V A H I D (24-12-08), N@VID (24-12-08), shahab_blaster (24-12-08)
از خدا پرسیدم که خدایا چطور می توان بهتر زندگی کرد؟
خدا جواب داد :
گذشته ات را بدون هیچ تاسفی بپذیر،
با اعتماد زمان حالت را بگذران و بدون ترس برای آینده آماده شو.
ایمان را نگهدار و ترس را به گوشه ای انداز.
شک هایت را باور نکن و هیچ گاه به باورهایت شک نکن.
زندگی شگفت انگیز است فقط اگربدانید که چطور زندگی کنید.
مهم این نیست که قشنگ باشی، قشنگ این است که مهم باشی! حتی برای یک نفر.
مهم نیست شیر باشی یا آهو مهم این است با تمام توان شروع به دویدن کنی
کوچک باش و عاشق.. که عشق می داند آئین بزرگ کردنت را.
بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی.
موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه پایان رسیدن.
فرقى نمی کند گودال آب کوچکى باشى یا دریاى بیکران، زلال که باشى، آسمان در توست.
اینجور مسائل فقط برای نظر سنجی است نه بحث چون بحث در این زمینه=........................ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (24-12-08), D J V A H I D (24-12-08), Labyrinth (24-12-08), Rohham (25-12-08)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks