سلام :
يک صحبت و درد دل خودموني :
من يک چيز بگم براي اون هايي که نماز نمي خونند !
من هم چند سال پيش نماز رو بگير نگير مي خوندم ...
يه مدت مي خوندم و هي براي بدبياري پيش مي يومد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هي ضد حال مي خوردم و کارهام به سرانجام نمي رسيد و مي انداختم گردن نماز خوندن !
خوب آدم هميشه دنبال يک مقصر مي گرده ديگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از يک مدت که نماز رو کنار گذاشتم ، پيش خودم گفتم نکنه اون بدبياري ها امتحان خدا بوده ؟
شروع کردم به نماز خوندن ... البته اين بار يک فرقي داشت که من بدبيار ها رو به پاي نماز نزاشتم و
مي خوندم و پيش خودم مشکلات پيش رو رو امتحان خدا فرض مي کردم .
انقدر خوندم که به خدا هم ثابت شد ما ديگه بيدي نيستيم از اين باد ها يترسيم ...
بعد از اون ديگه زندگي مثل تو فيلما عوض شد ! هرچي رو اراده مي کردم داشتم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هيچ وقت جيبم خالي نشد ...
حالا هم خدا رو شکر مي کنم .
اين ها رو گفتم چون کم نيستند امثال خودم که الان چند سال پيش من رو دارند تجربه مي کنند !
بعضي ها هم قربونشون فکرمي کنند فقط نماز براي ماه رمضونه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
يکسري از آدم ها چون در توانشون نيست بد باشند ، خوبند !
خدا رو شکر مي کنم که در توانم بود و بد نشدم ...
يعني تو نوجواني هر غلتي که مي تونستيم کرديم و تو جواني برگشتيم بخدا .
حالا هر کي ما رو مي بينه مي گه بچه مثبت ، ولي پيشينه ما رو فقط خدا مي دونه !
راستي اگر خدا قبولتون کرد ، نشونش اين هست که هر گناهي کني ، جوابش رو مي بيني برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به عنوان يک دوست توصيه مي کنم حداقل نمازتون رو بخونيد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از وحيد عزيز هم بابت ارسال اين موضوع تشکر مي کنم .
Bookmarks