AMD>INTEL (28-02-15), SajjadKhati (19-08-15)
من یه چیزی هم یادم رفت بگم (وقت ناهار که دیگه ادم مخش کار نمیکنه ,الان تازه یادم اومد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
کلاس های Network + و CCNA و MCSE هم خیلی مهمه.
AMD>INTEL (28-02-15), SajjadKhati (19-08-15)
کلاس خیلی مهم هست . ولی کار بلد بودن ربطی به کلاس ندارد . شاید یک کار آموزی یکساله پیش کسی که سالها تو این کار هست .مفیدتر هست . چون تئوری یک مسئله هست و انجام دادن عملی کار یک مسئله دیگر
M3RS4D 50062 (28-02-15), SajjadKhati (19-08-15)
واقعا این جمله ,جمله بزرگی هست. چون من برای درامد دانشگام (پول رستوران و کافه و . . . ) خودم پولم رو در میارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه دوره حسابداری فشرده فشرده رفتم و خوب خیلی چیزا یاد گرفتم (در حد اینکه بفهمم بلد بودم)
ولی خوب وقتی رفتم سر کار ,شدم کمک حسابدار که خیلی بهتر یاد گرفتم ,مخصوصا ریزه کاری ها و اون فوت کوزه گری که خودت باید یاد بگیری.
AMD>INTEL (28-02-15)
دوستان ,کسی در مورد اینکه چجوری میشه بورس دانشگاه MIT رو گرفت ,چیزی میدونه؟
خیلی محدود میگیرند اون هم دانشجوهای دانشگاه های برتر مثل شریف . یا برندگان المپیاد های علمی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fz CODER (02-03-15), M3RS4D 50062 (02-03-15)
مثلا کسی که اختراع یا ابداع بزرگی در سطح جهانی (نه ایران) رو هم میپذیرند؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد این روندش چجوریه(روند اداریش) ؟ باید چیزی براشون ارسال کرد؟
|
M3RS4D 50062 (03-03-15)
سلام دوستان اسم پاورم چیه چند واته/ولته
راستی مدلش چیه مثلا اگه بخوام به کسی بفروشم به فروشنده چی بگم بفهمه پاورم اینه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالاتون رو در جای مناسب مطرح کنید . پاورتون 200 وات هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a123b123 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fz CODER (02-03-15), JiMmY.j (02-03-15), M3RS4D 50062 (03-03-15)
سلام مرصاد جان. مرسی که این تاپیک رو ایجاد کردی. همینطور که آقای امید گفتن دانش آموخته های دانشگاه شریف خیلی مورد توجهشون هست. البته ممکنه از دانشگاه های دیگه هم دانشجو بگیرند. نمرات تافل یا آیلتس رو خیلی بهش توجه دارند و همینطور نمره آزمون GRE چون باید مطمئن بشن که دانشجویی که میگیرن در زبان انگلیسی و کاربرد اون مشکلی نداشته باشه. معدل مقاطع تحصیلی مختلف، تعداد مقالات خارجی و فیلد کاری دانشجو هم اهمیت خیلی بالایی داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (02-03-15), M3RS4D 50062 (03-03-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks