چارت رو برات پ خ می کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نحوه آموزش به این شکله که درس ها رو براتون می ذارن هر فایلی که استاد تهیه کرده باشه مثلا PDF+پاورپوینت و فایل تصویری و صوتی.
شما می خونی مشکل داشتی برای استاد پی ام می زنی جوابتو میده.
در صورتی که تعداد زیاد باشه یا درس مشکل یاشه کلاس میذارن که بعضی موقع ها تعداد کلاس ها زیاده بعضی موقع ها کم .
این هم بگم استادایی که من تا حالا باهاشون داشتم به جز یکی همه دانش بالایی دارن و اذیت هم نمی کنن.
جزوه ها در حدی هست که یکی بخونه متوجه بشه ولی خب باید کار کنی و بستگی به خودت داره. من به شخصه راضی ام.
البته اینم بگم که خودم اولش خیلی خوشم نمیومد ولی دوستام رو میدیم که 5 صب راه می افتادن می رفتن دانشگاه دیدم خیلی خوشبختم چون هم درس می خونم و هم وقت اضافه دارم هم اینکه با روشش آشنام و میتونم مجازی دانشگاه های خارجی هم درس بخونم.
اونطوری که من پرسیدم می شه در کنارش رشته های دیگه حالا هر جی که می خواد باشه رو خوند .
البته بگم تجارت الکترونیک رو برای ارشد گذاشتن باز اگر سوالی داشتی بپرس...
یکم طولانی شد ببخشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks