ویرایش شد !!!!
ویرایش شد !!!!
آخرین ویرایش توسط Persiastore در تاریخ 31-08-08 انجام شده است
|
|
اگه نزنه خرید با موفقیت انجام شد بعد از گذتش چند ساعت پولت بر میگرده تو حسابت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash rashno برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نگران نباش.
کاربر شهرسختافزار
Administrator
احتمالا منظورتون کد CVV2 هست که مختص خریدهای اینترنتیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما با کارت شناسائی به یکی از شعبه های بانکتون برید ، اونجا بهتون رمز رو میدن
رمز دوم هم دارید که ؟
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 31-08-08 انجام شده است
saeed25 (31-08-08)
کاربر شهرسختافزار
Administrator
نه ، رمز دوم رو میتونید از طریق خودپردازهای (ATM) بانکتون دریافت کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed25 (01-09-08)
|
|
هزینه به حساب برگشت داده شد و مشکل حل شد
عرض کردم خدمتتون استادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash rashno برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Persiastore (10-09-08)
کاربر شهرسختافزار
اون دیگه کدومه؟اسم خاصی داره؟مگه همین برگهه مه با مارت می دن همه چیز مرد نیاز نیست +اینکه باید بریم بانک یه ک هم برای اینترنت و اینا بگیریم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
تا اونجا که بنده اطلاع دارم توی اون برگه فقط رمز اول رو درج میکننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای رمز دوم باید به خودپردازهای بانکتون مراجعه کنید و از اونجا واسه خودتون رمز دوم ایجاد کنید
و برای رمز CVV2 هم باید شخصاً با کارت شناسایی برید به بانکتون و اونجا بهتون رمز CVV2 رو میدن
واسه من که اینطوری بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
saeed25 (01-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks