سلام
خوب من مرصاد هستم، متولد 73 و وارد 26 سال شدم و قدیمی ها کم و بیش من رو میشناسن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارشناسی IT و اخرین تجربه کاریم هم مسئول خرید دوربین و تجهیزات امنیتی مثل دزدگیر و سنسور و دتکتور و تجهیزات شبکه مثل سوئیچ سیسکو
از اول که به کامپیوتر علاقه نشون دادم به سمت برنامه و اپلیکیشن و طراحی گرایش داشتم (الان میفهمم چون خودم رو شناختم) ولی خوب میگفتم میخوام فقط پول دربیارم برم گوشی بخرم یا لپ تاپ یا خرج یومیه خودم رو
و به سمت شبکه و خرید وسایلش کشیده شدم
ولی الان میبینم که ای کاش همون موقع به سمت برنامه نویسی میرفتم
یا سمت همون طراحی سایت که میگفتم این کار دخترونس
خوب تاپیک رو نزدم قصه تعریف کنم، حرفم اینه...
کرونا اومد، دلار 3.200 شده حدود 19.000 تومن
تحریم هستیم
مشاغل تغییر کردن
قدرت خرید جابجا شده
و کلی شرایط بد دیگه
شکست یه رابطه ای که .... مشکلات خانوادگی که منجر به ازبین رفتن مغازه و ماشین پدرم شد، خواهرم مدرسه نرفت و ... ولی بازم میگم خدا دمت گرم، خودت خوب میدونی منو کجا بزاری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و ناخواسته هم درگیر مسائل خانوادگی طلاق - اجرت المثل - نفقه - مهریه شدم و باید بگم صفر شدم (خدا نصیب گرگ بیابون نکنه، یکی دادگاه پاسگاه و یکی هم بیمارستان)
دوباره باید شروع کنم به کسب و کار، برام خالیه یخورده سرد و تاریک احساس خجالت دارم و حس اینکه انگار تا این سن رو به بطالت گذروندم
بدم میاد از شرایطم ولی باید شروع کرد به کار جدید یا اینکه تو این شرایط تا اخر موند ...
کلی دست بندی مشاغل برای خودم انجام دادم، گفتم میخوام از صفر شروع کنم حتی شغل جدید تو زمینه جدید
پزشکی - صنعت - کشاورزی - مسکن - بازاریابی - حوزه شبکه یا کامپیوتر - خدمات (اعم از هر نوع) و ...
ولی باز برگشتم به زمینه کامپیوتر - دیجیتال - الکترونیک و ...
علت این بازگشتمم اینکه، دنیا وارد دوره جدیدی شده، عصر حجر > کشاورزی> صنعت و تجارت
ولی الان شده عصر کامپیوتر - تکنولوژی، میدونین اینطوری میبینم که تو یه پروژه عید 98 رفته بودم یه ویلا برای دوربین هاش، خوده ویلا شاید نهایت 20 میلیارد بود که نبود ... ولی اشپزخونه و بارِش رو از ایتالیا اورده بودن چیزی حدود 3 میلیارد اون روز با 3 میلیارد میشد 2تا BMW 530i 2018 خرید و سیستم هوشمند فقط برای اشپزخانه داشت که جدای smart home خوده ویلا بود ....
بخاطر همین میتونم به جرئت بگم آینده دنیا و همینطور عصر جدیدی که شروع شده، عصر کامپیوتره ، عصر تکنولوژیه، عصر خلاقیت هست
و شما هر صنعتی ،هر بخشی رو ببینی حریصانه چنگ میزنن به تکنولوژی به بروز شدن و هر مورد دیگه ای .... برای پول بیشتر ،برای نوآوری بیشتر، برای ماندگار شدن تو ذهن مشتری
در مجموع این 2 بخش رو گفتم، برای این بخش که باهام همفکری کنید، پیشنهاد بدین ولی با توجه به شرایط حال ایران!
من یه جوون صِفر شده هستم تو 26 سالگی و تفکر و شرایطی که بالا توضیح دادم و نیم چه نگاهی به آینده دارم، و آینده رو توی هوش مصنوعی میبینم که قراره کامپیوتر ها و اتوماسون ها بیان و جای انسان هارو بگیرن
خودم دوس دارم از الان برم سراغ هوش مصنوعی کنیم،ولی نه سیستمم رو دارم، نه موبایلم رو ، نه موتور و ماشینم رو ... کل چیزایی که دارم یه گوشی بلک بری Q10 هست که اندروید نیست و یه سیستم e5700 با 4گیگ رم
خودم با توجه به ارزیابی هایی که داشتم بازاریابی همیشه یکی از اصول و اساس و ستون هر کسب و کاریه (شما بهترین باش ولی تا وقتی کسی نشناستت ،هیچی...) ولی اصولی ، دیجیتال مارکتینگ منظورمه
یعنی طراحی سایت ،پشتیبانی سایت و SEO
وردپرس رو دارم تا حدی بلدم و دارم ادامه میدم، ولی دارم تخصصی تر میام جلو، دارم روی HTML - CSS - JavaScript کار میکنم
تا بعد ها بتونم یه حاشیه امن شغلی برای خودم درست کنم و به سمت هوش مصنوعی و IoT هوشمند سازی خونه ها برم
و خیلی اگر ایده آل ببینم ،بتونم این جرعت رو در خودم ببینم که مثل ایلان ماسک فعالیت داشته باشم... هوافضا - خودرو - نقل و انتقال و ...
و در آخر ،هرچیزی که فکرش رو میکنید بهم بگید
Bookmarks