سلام به همگی دوستان.از همه شما که نظر دادید و کمک کردید ممنونم.
من به نتیجه که میخواستم رسیدم یا کونگفو توآ یا جوجیتسو رو هر کدوم تو شهرمون باب و تاپ تر بود میرم.
این تاپیک برا دوستانی که مثل من سوال دارند میتونه مکان خوبی باشه!
یا علی مدد.
سلام ممنون مقاله های قشنگی اند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش جیت کاندو رو خودمم شک داشتم.حالا این و پارکور و کونگ فو توآ و کاراته رو بی خیال.از بین بقیه ورزش ها که نوشتم کدوم و چرا بهتره؟
سلام به همگی دوستان.از همه شما که نظر دادید و کمک کردید ممنونم.
من به نتیجه که میخواستم رسیدم یا کونگفو توآ یا جوجیتسو رو هر کدوم تو شهرمون باب و تاپ تر بود میرم.
این تاپیک برا دوستانی که مثل من سوال دارند میتونه مکان خوبی باشه!
یا علی مدد.
کاربر شهرسختافزار
رشته هایی مثل کانگ فو توا زیاد بهش توجه نمیشه بر خلاف مشقتی که داره و اینده ای نداره شما راهدانش هم بشید اخر مثل ابراهیم میرزایی... یا مصطفی دهقانیان
یادش به خیر مسابقات کشوری توا نطنز سال 84 چه روزایی داشتیم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید جوانی کجایی که....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رشته هایی مثل ووشو یا بوکس و تکواندو سرمایه گذاری بهتری روش شده از سوی دولت و اینده بهتری داره.
کاراته هم سبک های زیادی داره، اما کیوکوشین چهاچوب خیلی خوبی داره و مهمتر روح سوسا اویاما درش فنونش نهفته.
جیت کاندو بروسلی فقید هم فراموش نشه و دیگر سبک ها که مزایا و معایب خاص خودشو دارن.
اما مهمتر از همه شیوه زندگی و نظم و اصول اخلاقی هست که باید داشته باشید تا شهامت به وجودتون طزریق بشه.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks