M A H R A D (11-09-16), salpc (11-09-16)
سلام به همه دوستان
لطفا به دو عکس زیر توجه کنید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقای علی حسنی از اکتبر 2013 ، 401 تشکر در 195 ارسال داشته و بنده از مارچ 2016 ، 607 تشکر در 290 ارسال دریافت کرده ام که ایشون یعنی آقای علی حسنی به تازگی کاربر فعال شناخته شدند
واقعا کدام یک از ما شایسته بود که کاربر فعال شود (با اینکه کاربر فعال شدن هیچ سودی ندارد مخصوصا برای من)
اگر ما اول اکتبر و اول مارچ رو در نظر بگیریم آقای علی حسنی در 1076 روز 195 پست گذاشته یعنی هر 132 ساعت یک پست و به عبارتی هر 5.5 روز یک پست
و بنده در 194 روز 290 پست گذاشتم یعنی هر 16 ساعت یک پست و بماند که برای بیشتر پست هام چقدر انرزی ، وقت و چشمم را گذاشتم تا درست ترین مطلب را ارائه کنم و منتی هم نیست چون خودم خواستم
البته این رو اعلام کنم که نهایتا چند پست دیگر در خدمت دوستان خواهم بود (برای جواب های احتمالی) و برای خوشحالی عده ای تصمیم گرفتم که از این فروم خداحافظی کنم ولی خیلی دوست دارم که همه حقیقت رو بدونن
با این حال از همه دوستانی که یک وقت بر اثر ندانستن موضوعی یا بر اثر عجله مطلبی نوشتم که باعث رنجش و ناراحتی شان شد عذرخواهی می کنم و امیدوارم که حلالم کنند
ارادتمند
محمد
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 11-09-16 انجام شده است
M A H R A D (11-09-16), salpc (11-09-16)
|
سلام محمد جان
این تصمیم مدیریت شهر سخت افزار بوده . هیچکس منکر فعالیت خوب شما نیست . امیدوارم فعالیت خوبتون را ادامه بدید در صورت نظر مثبت تیم مدیریتی شهر سخت افزار شما هم کاربر فعال میشید . طرح چنین مسائل فقط ایجاد حاشیه برای انجمن شهر سخت افزار میکنه . وقت و انرژی که میشه برای یک حرک مثبت صرف کرد بیهوده تلف میشه .
با تشکر
alksdj (11-09-16), M A H R A D (11-09-16), ravegoat (11-09-16), salpc (11-09-16)
وبا سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تعداد پستها تنها یک فاکتور از فاکتورهای ما رو برای تعیین کاربر فعال مشخص میکنه، فاکتورهای دیگری هستند که در تیم مدیریت بررسی میشن و چه بسا مهمتر از تعداد پستها هستن.
شما هم یکی از افرادی بودید که برای کاربری فعال در نظر داشتیم و در حال بررسی موضوع بودیم. اما نکاتی در این زمینه وجود داشت که اگه تمایل داشته باشید در پیام خصوصی بگید تا بهتون بگم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(تاپیک قفل و بعد از مدتی پاک خواهد شد)
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks