پاسخ: چطور با شهر سخت افزار آشنا شدید؟
آشنایی من برمیگرده به سال 87-86 که در حال فعالیت در پی سی ورد بودم با مهدی موسوی عزیز و بعد از گذشت مدت زمانی مهدی پیشنهاد داد که به این انجمن سر بزنم که اسم این انجمن اون موقع پی سی نتورک بود ./
یادش بخیر دوستان زیادی دور همدیگه بودیم مهراد و شهریار و 2sib و عماد و مجید oc و امین و لیلی و دوستان دیگری که خاطرم نیست , خاطرات زیادی از اون زمان الان برام زنده شد :love:./
یاد یاران یاد باد .:11():
نقل قول:
آشنایی من برمیگرده به سال 87-86 که در حال فعالیت در پی سی ورد بودم با مهدی موسوی عزیز و بعد از گذشت مدت زمانی مهدی پیشنهاد داد که به این انجمن سر بزنم که اسم این انجمن اون موقع پی سی نتورک بود ./
یادش بخیر دوستان زیادی دور همدیگه بودیم مهراد و شهریار و 2sib و عماد و مجید oc و امین و لیلی و دوستان دیگری که خاطرم نیست , خاطرات زیادی از اون زمان الان برام زنده شد :love:./
یاد یاران یاد باد .:11():
ایمان جان خوشحالیم که هنوزم شما رو در شهرسختافزار میبینیم. :love:
بیشتر با ما باش :wink:
سپاس
من که یادم نمیاد چگونه آشنا شدم ولی از اینکه در شهر سخت افزار هستم خوشحالم و از بودنم در شهر سخت افزار ، هیچوقت احساس نارضایتی نکردم . پیامبر گرامی مان می فرماید اگر کسی حتی یک کلمه به من یاد دهد مرا بنده خود کرده است . پس از اینکه در اینجا نه یه یکبار ، بلکه خیلی بهم کمک شده ممنون همه دوستان هستم و به همه خدا قوت میگم . شاد باشید و پیروز و امروزمان بهتر از دیروز باشد . :11()::11()::11()::11()::11()::11()::11()::11():
دوستان شرکت کنید لطفا. چطور با شهر سخت افزار اشنا شدید؟
با سلام خدمت همه
حقیقتش سایت سخت افزار بسیار کاربردیه
نحوه اشنایی من با سایت از طریق برسی واتر کولر green 120 بود خیلی هم برسی خوب و مفیدی بود
امیدوارم در اینده برسی هایی از قبیل برسی کیس deepcool dukase v2 و مقایسه ای بین مادربوردهای رنج 750 تومن ! اموزش اورکلاک به صورت قدم به قدم و امن ! مخصوصا سی پیو 6600k ! انباکسینگ مانیتور lg 23mp67hq ... ssd zotak t500, و کلا اموزش اسمبلینگ حرفه ای ... از این قبیل کارها واقعا سایتو تک میکنه ... متشکرم
دقیقا یادم نیست بالاخره یه جورایی جز فسیل های این سایت هستم اومدم که بقیه رو از علم سرشار خودم بهرمند کنم و انصافا هم بدون من این انجمن تا الان سرپا نبود
نقل قول:
دقیقا یادم نیست بالاخره یه جورایی جز فسیل های این سایت هستم اومدم که بقیه رو از علم سرشار خودم بهرمند کنم و انصافا هم بدون من این انجمن تا الان سرپا نبود
[emoji12]
باز خوبه شما ها هستین
من از طریق آقای SajjadKhati با این انجمن آشنا شدم ، ازشون هم سپاسگذارم که من رو با همچین انجمن به روز و با دانشی آشنا کردن:11(): ... از موقعی هم که اومدم انواع و اقسام سوالا رو پرسیدم جوری که دیگه هیچکی اهمیت نمیده و جواب سوالامو نمیده:merci: ، فکر کنم میبینن شروع کننده تاپیک منم میگن اه این باز دوباره پیداش شد :lol:
و حا داره تشکر کنم از همه دوستانی که تو این انجمن کمک کی کنن و راه حل مشکلاتو میگن مخصوصا آقایبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] :give_rose::give_rose::give_rose::give_rose:
من اتفاقی در حال سرچ برروی موضوعی بودم که با این انجمن آشنا شدم.
خیلی ساده
نقل قول:
من اتفاقی در حال سرچ برروی موضوعی بودم که با این انجمن آشنا شدم.
خیلی ساده
سلام
خوش اومدید به شهرسختافزار :give_rose:
میتونم بپرسم در حال جستوجوی چه چیزی بودید که به شهرسختافزار رسیدید؟
سپاس