اغفال شدیم اومدیم اینجا شایان جان!:127fs3556139:نقل قول:
شما چطور؟!
Printable View
اغفال شدیم اومدیم اینجا شایان جان!:127fs3556139:نقل قول:
شما چطور؟!
همون دوست ناباب که شما رو اغفال کرد مارو به اینجا کشوند...!!:1. (29):نقل قول:
دوستان شرکت کنید لطفا. چطور با شهر سخت افزار اشنا شدید؟
سلام کامپیوترم مشکلی داشت و از طریق راهنمای خرید کارت گرافیک با آقای خبات کریمی در میون گذاشتم و ایشون فرمودن سوالتون رو در انجمن مطرح کنین. من هم عضو این انجمن کار گشای شهر سخت افزار شدم. از همون تاپیک های اول آقا امید عزیز با صبر و حوضله ما رو راهنمایی می کردن و ماهم یه چیزی یاد می گرفتیم.
دوست و یار عزیزم که بیشتر از 10 ساله با هم رفیق هستیم @برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] منو به این دیار دوست داشتنی آورد :love::love::love:
یادم نمیاد اما :Love-ssa~! (1):
من انجمهای زیادی رو از طریق موتورهای جستجو پیدا میکردم و سرمیزدم ولی تقریبا میشه گفت با تایپیک معروف بازگشت به قدرت AMD با ZEN جذب این انجمن شدم ولی چیزی که باعث اعتیاد شدید من به این انجمن شد و باعث شد از سخت افزار سر در بیارم و چیزی یاد بگیرم استاد من برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] امید عزیز بود
من قبلا سایت شهر سخت افزار زیاد سر میزدم. کلی هم چیز میز یاد میگرفتم. بعدش هم دیدم انجمن هم داره، منم که :Love-ssa~! (1): ، گفتم بیام انجمن که همونطور شد که موندنی شدیم :wink:
به نظر من جواب این سوال مشخصه
غیر از اونایی که از قبل با هم دوست بودن و همدیگه رو به این انجمن دعوت کردن بقیه افراد با جستجو در گوگل با این انجمن آشنا شدن و درآینده هم آشنا می شن مثلا کسی که سوالی در مورد سخت افزار داره معمولا توی گوگل می نویسه " انجمن سخت افزار" یا "فروم سخت افزار" و یا ممکنه به طور مشخص مشکل خودش رو به صورت یک جمله جستجو کنه و تو بین لینک ها به این انجمن وارد بشه
به نظر من بهتره نظر سنجی کنیم تا ببینیم چی شده که این انجمن یکی از پرطرفدارترین انجمن های سخت افزار شده و هر روز هم بر تعداد مخاطبان این انجمن افزوده می شه و فهمیدن این خیلی مهم تر از هر چیز دیگه ایه
به نظر من مدیر کل سایت مهمترین دلیل برای پرطرفدار شدن این انجمنه به خاطر سیاست ها و فکر درستی که در هدایت این انجمن به سمت بهتر شدن داره
در مرتبه بعد حضور افراد متخصص و حرفه ای برای مشاوره دادن به کاربرانه به طور مثال جناب مهندس امید با نام کاربری AMD>INTEL به دلیل آشنایی کامل با سخت افزار و تجربه چندین ساله در این زمینه و حوصله بسیار در پاسخ به سوالات مبتدیانه یا حرفه ای کاربران با تواضع کامل یکی از افراد تاثیر گذار در پربازدید شدن این انجمنه همچنین افراد دیگر سایت مثل جناب کریمی و آقا وحید در بخش موبایل و دیگر دوستمون در بخش برنامه نویسی با نام کاربری ravegoat و آقا سجاد در بخش نرم افزارهای گرافیکی و سه بعدی و همچنین دیگر دوستانی که من نمی شناسم ولی در رشد این انجمن موثر بودن و هستن
بالا.........