ببنید دوست عزیز:
شما می فرمائید،اگر فلان کتاب رو بخریم و بشه در آینده ازش پول در اورد خوبه و گرنه خیر!
شما کتاب و مطالعه رو ابزاری صرفا برای کسب درآمد می دانید.

پس این همه افرادی که مطالعه میکنن و کار تحقیقاتی میکنن،دنبال پژوهش هستند با کمترین دستمزد ها و خیلی از اوقات از جیبشون هم هزینه کردند تا الان ما خیلی از بیماری ها و مشکلات رو نداشته باشیم . کار اشتباهی باید کرده باشن؟!!
در پست های قبلی هم عرض کردم،راه برای پول دار شدن بسیار هست و سخت ترین و مشکل ترینش پولدار شدن از طریق تحصیل و مطالعه بسیار هست.
من کتاب میخونم که صرفا اطلاعاتم بالا بره .
بلاخره هر کس عقیده ای داره و نظر شما هم قابل احترام.
نه من اینو نگفتم. گفتم که اگه فلان کتابو بخریم و بخونیم و یه جا به دردمون بخوره(حالا چه واسه پول درآوردن چه توی زندگی شخصی و چه توی زندگی اجتماعی) خوبه وگرنه کار بیهوده انجام دادن هنر نیست حتی اگه کل دنیا هم بگن که خوبه!(بحث علم برای علم یا علم برای کاربرد هست) مثلا اگه یه کتاب فلسفی بخونی که دیدتو نسبت به زندگی بازتر کنه و توی زندگی فردی و اجتماعی کمکت کنه خوبه. ولی همون طور که گفتم فکر می کنم تو ایران کتاب خوندن کلا چندان فایده ای نداره(هیچ نوع فایده ای نه فقط پول و درآمد!)
من به اینا می گم:"دانشمند احمق"!
خب منم میگم تو ایران این جوریه! تو کشورای پیشرفته یکی از بهترین راه های پولدار شدن از طریق تحصیل و مطالعه هست ولی تو ایران....
حرفی نیست! نظر شما هم برای من قابل احترامه.بحث دوستانه است!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید