*MoJtAbA* (15-03-14), M A H R A D (15-03-14), mahdi1995 (15-03-14), SajjadKhati (15-03-14), تاج (16-03-14)
سلام
عزیزان چرا ما ایرانی ها حاضر نیستیم بابت خرید کتاب پول بدهیم؟
کتاب هایی که بهش علاقه داریم،نمیگم جبر و حساب و فیزیک یا شیمی
الان کف قیمت یک پیتزا توی شهر ما 20-25 تومن هست و توی تهران حتما بیشتر از این حرف ها هست
از یک کتاب 200 صفحه ما اگر 50 صفحه هم بخوانیم به نظر من خودش خیلی خوبه.من نمیگم کل کتاب رو.
من عدم پیشرفت و عقب افتادگی خودمون رو توی نخواندن کتاب میدونم.
شاید بگید من انتشارات دارم اما باور کنید ندارم. من به مرور کتاب می خرم و شاید کل کتاب رو نخونم اما فصل های جذاب رو میخونم و اطلاعاتم بالا رفته
تازه با این تورم سود هم میکنید.الان کتاب بخریم سال دیگه گران تر هم شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باور کنید فقر فرهنگی از همین نخواندن و عدم مطالعه هست
تا کی بهترین آرزو ما بشه استخدام شدن در یک اداره دولتی و سرماه یک حقوق گرفتن؟ آخه اینم شد شغل؟
*MoJtAbA* (15-03-14), M A H R A D (15-03-14), mahdi1995 (15-03-14), SajjadKhati (15-03-14), تاج (16-03-14)
|
|
کتاب های ترجمه که وحشتناک کیفیتشون افت پیدا کرده . چندتا از مترجم های خوب هم متاسفانه فوت کردند . من جدیدا کتابهای تخصصی رو ترجمشون رو میبینم واقعا به سواد مترجمش شک میکنم .
اکثریت مردم ایران نشون دادند یا اهل کتاب نیستند و اگر هم باشند دنبال منابع رایگان هستند . البته بهای کتاب نسبت به درآمد اکثریت بالاست .
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون که در بحث شرکت کردید
در رابطه با بحث کیفیت من صحبت شما را قبول دارم.
اما به طور مثال برای فردی که ابتدای کار هست و در زمینه خودش علم آنچنانی نداره،اگر یک کتاب بخره که فرضا مقداری اشتباه هم داره بهتره یا اصلا نخره و سمتش نره؟
مثلا اگر 50 صفحه کتاب خوانیم و 2-3 صفحه اشتباه داخلش باشه بهتره یا اصلا 50 صفحه نخونیم؟ تازه به نظرم با مهارت پیدا کردن فرد به مرور زمان اشتباهات رو متوجه میشه و خودش اصلاحش میکنه
چون به نظر من کسی بخواد شبکه کار کنه و یکسره و بدون پیش زمینه یک کتاب انگلیسی 800 صفحه ای در رابطه با شبکه بزاره جلوی خودش شاید موفق نشه بخونه کتاب رو.
البته برخی کتب هم خوب هستند مثل کتاب های رانکوهی،ملکیان یا ... .
اما در کل حق با شماست کتاب تخصصی کم و فقر کتب تخصصی در ایران مشهود هست.کسی که در رابطه با سخت افزار کتاب قوی و قابل اعتمادی بخواد شاید گیرش نیاد.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در رابطه با بهای کتاب هم به نظرم جدیدا بالا رفته مثلا الان یک کتاب 40 تومن هست.
اما تا سال 90 اگر نگاه کنیم خیلی از کتاب ها شاید بین 10 تا 15 تومن بودند.و آن موقع هم خیلی ها نمی خریدند. و دنبال رایگان هستند.
یک سری قبل از امتحان بود و بچه ها یک کتاب داشتند و چند نفر.در نهایت تیغ انداختند وسط کتاب و هر کس یک بخشی رو برداشت و خوند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید به فکر خودمون باشیم،دولت نیرو ی استخدام ی نمیخواد و زیاد هم داره تازه.
به نظر من تنبلی هم مهمه.ما ایرانی ها خیلی تنبل شده ایم
کاربر فعال انجمن پرینتر و ماشین اداری
با سلام
دوستان کتاب یک وسیله تزیینی نیست که مردم رو تشویق کنیم بخرند و حالا اگر هم وقت کردند چند صفحش رو بخونند ، خریدن کتاب یک نیاز است از این رو در کشور های پیشرفته و صنعتی به اجبار کتاب زیاد می خرند و ساعات مطالعشون بالاست (با این که قیمت کتاب خیلی گرونتر از اینجاست) در غیر این صورت از جامعه علمی عقب می مونند ، ولی در اینجا حتی بسیاری از دانشجویان هم وجود دارند که در طول یک ترم حتی یک کتاب هم نمی خرند و فقط اکتفا به چند جزوه می کنند برای همین در کشورهای پیشرفته تیراژ کتاب مثلا 300 هزار جلده اما اینجا 5000 جلد هم خیلی زیاده.پس افزایش ساعات مطالعه و خرید کتاب و . . . فقط یکی از نتیجه های پیشرفت علم و صنعتی شدن هستند .
*MoJtAbA* (15-03-14), M A H R A D (16-03-14), تاج (16-03-14)
دوست عزیز شما مشکل رو در کجا میبینید و راه حلتون چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط علی حسنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حرف شما صحیح هست و من هم قبول دارم و نیاز است و چرا ما ایرانی ها احساس نیاز نمی کنیم که علم مون رو بالا ببریم؟
یکی از دوستان من برق می خونه اون روز که خون شون رفتم شاید باور نکنید.اما سر و ته میزدید 2 تا کتاب تخصصی پیدا نمی شد.!!! فقط یک مشت کپی!
در مورد ترجمه غلط به نظر من خیلی از مبانی و مفاهیم اینقدر بدترجمه میشه که اون بار تخصصیش از بین میره . مخصوصا تو کتابهای تخصصی شبکه و سیسکو . من یکی دو تا از کتاب ها که بدستم رسید فاجعه بود . این همون اصطلاح خشت اول هست که کج هست . دقیقا هم به خاطر این هست ترجمه تخصصی نیست چون مترجمش بصورت عمومی ترجمه کرده . بعضی اصطلاح ها رو اصلا نباید ترجمه کرد ولی فارسیش میکنند و چیز عجیبی در میاد
|
|
کاربر فعال انجمن پرینتر و ماشین اداری
دوستان اگه بزرگترها یادشون باشه قبلا کتاب دروس تخصصی ترجمه شده اصلا وجود نداشت و دانشجویان همه کتاب زبان اصلی می گرفتن می خوندند و به مراتب از خیلی از بچه های حالا بیشتر چیزی یاد می گرفتند پس مشکل از نبود کتابهای تخصصی ترجمه شده(یا خوب ترجمه شده)نیست چرا که معمولا کسی که تخصصی علمی رو دنبال میکنه کتابها و مقالات زبان اصلی رو می خونه نه ترجمه شده (چون همونطور که فرمودند ترجمه ها معمولا خوب ترجمه نمیشه)
کتاب چه ربطی داره به شغل دولتی؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدشم بابا کتاب خوب گیر نمیاد که! دو هفته است دارم دنبال Animal Farm می گردم مگه گیر میاد لامصب؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ولي خداييش آدم بايد واقعيتو بگه بهترين دوست انسان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید كتابه
دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی کسی سواد آنچنانی نداشته باشه و وقتی نگاه میکنه میبینه کاری ازش بر نمیاد،کل انرژی و وقتش رو به جای راه انداختن کار یا فکر کردن به کار و بالا بردن سواد و دانشش میزاره اینکه یک جا استخدام بشه تا چیز زیادی ازش نخوان
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks