خوب دوست پیدا کردن اولیش بوده و استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب دوست پیدا کردن اولیش بوده و استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mohammad amin در تاریخ 13-10-08 انجام شده است
ویرایش توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
تاپیک یه جورایی به نظر آشنا میاد:
http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=17406
ای بابا تکراریه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
D J V A H I D (13-10-08)
هیچ ربطی نداره به این موضوع برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاپیکی خوبیه به انجمن گفتگو ازاد منتقل شد.
کاربر شهرسختافزار
هیچ کدام
نظر سنجی کامل نیست
برای رفقا که از اولش بودیم
برای کمک گرفتن از دوستان
برای کسب اطلاعات بیشتر
AMD>INTEL (13-10-08), D J V A H I D (14-10-08), Quick (18-10-08), saeed25 (13-10-08)
|
|
همه اینها درست ولی من با کلی فکر اینو نوشتم و این گزینه ها که شما می گید زیر مجموعه اینهاست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
فکر کنم زدن این تاپیک کمکی به انجمن های PCN نکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهشا به مسائل حاشیه ای نپردازید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا توی انجمن گفتگوی ازاد مطلبی مطرح نمیشه که به درد بخوره! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به جز چند تا تاپیک معدود به هر حال متفرقه جای همین چرت و پرت هاست دیگه آدم اینجا اینا رو نگه کجا بگه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا تاپیکایی که من تو گفتگوی آزاد زدم رو ببینی میبینی به هیچ دردی نمیخوره!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
اینجا رو نگاه :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CROSSHAIR (18-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks