green pc (10-12-14), M3RS4D 50062 (10-12-14), مهدی بهادرفر (10-12-14)
دوستان شما شمایی که امسال رفتین الکامپ نمایشگاه رو چجوری دیدین توضیح بدید ممنون...
منتظر پیامهای خوبتون هستم.
:-D
green pc (10-12-14), M3RS4D 50062 (10-12-14), مهدی بهادرفر (10-12-14)
|
والا ما که رفتیم زیاد چیز خاصی نبود حالا اگرم بوده ما ندیدیم از همون اولش تا آخرش همش فروش آنتی ویروس بود بعدم یک نکته جالبی که بود یک سالن از نمایشگاه هم واسه رایتل بودش بیرون سالنها هم یک جا واسه رایتل بود اینقدر جمعیت وایساده نگو و نپرس حالا نگو واسه سیم کارت مجانی و یدفتر و ساک رایتل وایسادن یک سری از غرفه ها هم در مورد برنامه نویسی بودش بیشتر در مورد نرم افزار بودش تا سخت افزار در آخر هم غرفه های کاسیو و پاناسونیک بودن که پروژکتوراشون رو نشون میدادن
alksdj (10-12-14), I M A N (10-12-14), مهدی بهادرفر (10-12-14)
اقتضاح ترین نمایشگاه های دنیا رو تو ایران فقط میشه دید
بیشتر شبیه بازار بود تا نمایشگاه
واقعاً ناراحتم که چرا وقتم رو تو چنین جایی تلف کردم
دستاوردهای بزرگ الکامپ 2014 به روایت تصویر
واسه اینکه بیشتر بفهمید چقدر افتضاح بوده این نمایشگاه سری به این لینک بزنید
طعم گس نمایشگاه آی تی زیر زبان ایرانی عاشق تکنولوژی
alksdj (10-12-14), مهدی بهادرفر (10-12-14)
من فقط با غرفه کینگ یا همون پرند فقط سر و کار داشتم چون از اول با بسته نرم افزاریش از سال ٢٠٠٢ تا الان لذت میبردم و همیشه به دوستام پیشنهاد میکنم به غرفه پرند برن شماهم برید سال های بعد چون الان تموم شد.:-) loool
green pc (10-12-14)
من رفته بودم دنبال قطعات پارسال خود شرکتا بودن امسال حتی مایکروسافت هم نیومده بود پارسال ماکروسافت ی بسته آموزشی هلو داشت میداد خیلی عالی ولی شرکت نکردم حیف
|
امسال شرکت های بزرگ به دلیل عدم هماهنگی و برنامه ریزی برگزار کننده شرکت نکردند تا برنامه ریزی دقیق نباشه باز هم کیفیتش افت میکند. بیشتر امسال متمرکز روی رایتل و ایرانسل بوده و یکسری شرکت های خدمات اینترنت و یکسری شرکت های نرم افزاری.
alksdj (11-12-14), fz CODER (11-12-14), green pc (11-12-14), مهدی بهادرفر (10-12-14)
پرند که حرف نداره مخصوصا وقتی بسته نرم افزاری 55 تومنیش رو 40 میده تو نمایشگاه ولی من 38 رو توی یه نمایشگاه دیگه خریده بودم دیگه جدیدش لازم نبود بگیرم منم ولی پیشنهاد میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrijoj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لایکت میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
درسته ولی صنعت چاپ هم رخ نشون میداد تو نمایشگاهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green pc (11-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks