ashkan.h (24-09-10), G E N E R A L ™ (17-12-09), MoBiN.R (17-12-09), nima_hl (16-12-09), soroush_es (17-12-09)
عضو VIP شهرسختافزار
در حالی که پشت میز کارتان نشسته اید پای راستتان را از زمین بالا ببرید و در جهت عقربه های ساعت بصورت دایره ای بچرخانید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همزمان با این عمل با دست راست خود عدد 6 (عدد شش فارسی) را در هوا بنویسید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشاهده خواهید کرد که پایتان نیز جهت حرکت خود را تغییر میدهد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امتحان کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیدید گفتم... کاری از دستتان بر نمیآید. پای راستتان احمق استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ashkan.h (24-09-10), G E N E R A L ™ (17-12-09), MoBiN.R (17-12-09), nima_hl (16-12-09), soroush_es (17-12-09)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولین بار نشد بعد که اومدم نگاه کنم دست و پا باهم یک جهت شد
مرسی
محتسب، مستی به ره دید و گریبانش گرفت
مست گفت ای دوست، این پیراهن است، افسار نیست.... دانلود از گروه همای و مستان
ashkan.h (24-09-10)
ashkan.h (24-09-10)
عضو VIP شهرسختافزار
واسه اونایی که بر خلاف این عمل میشه باید خودشون رو به پزشک نشون بدن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ashkan.h (24-09-10)
کاربر شهرسختافزار
بر عکس وحید جان شما باید خودتو به دکتر نشون بدی . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (شوخـــــــــــــــی)واسه اونایی که بر خلاف این عمل میشه باید خودشون رو به پزشک نشون بدن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بار اول نشد ولی کمی که تمرین کردم شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ashkan.h (24-09-10), D J V A H I D (17-12-09), nima_hl (17-12-09), soheilsh (17-12-09)
با 6 فارسی نمیشه،با6 انگلیسی میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من نه آبشارم که هردم سر به زیر آرم
من آن کوهم که دست آسمان در دست خویش دارم/
من نه آن ساقه ی خم گشته ی ژولیده ی یاسم
من همان سرو بلندم،لانه ها در قلب خویش دارم/
من نه آن جوی ضعیف کوچه هایم
آن خروشان بحر مواجم،بسی ناگفته ها در کام خویش دارم...
(اشکان)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks