سلام به همه دوستان
من از اعضای جدید هستم , تخصص خاص هم ندارم , اما اگر شخصی سوال بانکی داشت , بپرسه , تا حد امکان پاسخگو هستم.
به امید روزهای خوش
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه دوستان
من از اعضای جدید هستم , تخصص خاص هم ندارم , اما اگر شخصی سوال بانکی داشت , بپرسه , تا حد امکان پاسخگو هستم.
به امید روزهای خوش
|
|
SSA Leopard
سلام و عرض ادب همشهری
می خواستم بدونم سطح پاسخگوییتون در چه حدی هست بهتر بود ؟
ولی خوب یه سری سوال دارم بانکی نمی دونم شاید در راستای کار شما نباشه ولی خوب چیزی که مهم هست اینکه سوالات 100% مربوط به بانکه
-------------
-آیا می تونید مورد اخذ ساخت وام مسکن کمی راهنمایی کنید ؟ چطوری می شه گرفت معیار هاش چیه چطوری می شه بیشترین مبلغ رو دریافت کرد ؟
- در مورد وام و کمک هزینه ی تاسیس شرکت ها چطور ؟آیا همچین وام هایی وجود داره و........
- در مورد وامهایی که برای کشاورزی هست آیا اطلاعی دارید ؟
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
[QUOTE=lorn;252511]سلام و عرض ادب همشهری
می خواستم بدونم سطح پاسخگوییتون در چه حدی هست بهتر بود ؟
ولی خوب یه سری سوال دارم بانکی نمی دونم شاید در راستای کار شما نباشه ولی خوب چیزی که مهم هست اینکه سوالات 100% مربوط به بانکه
-------------
-آیا می تونید مورد اخذ ساخت وام مسکن کمی راهنمایی کنید ؟ چطوری می شه گرفت معیار هاش چیه چطوری می شه بیشترین مبلغ رو دریافت کرد ؟
- در مورد وام و کمک هزینه ی تاسیس شرکت ها چطور ؟آیا همچین وام هایی وجود داره و........
- در مورد وامهایی که برای کشاورزی هست آیا اطلاعی دارید ؟
با تشکر
درود وسپاس
در مورد سوال اول : به طور کلی 2نوع وام مسکن ارائه میشه $ساخت (حداکثر25میلیون) و$خرید (حداکثر20میلیون) که هردو در بانک مسکن ارائه میشه.
$ساخت: شما در ابتدا باید نقشه و پروانه ساخت و حد اقل 50% کل هزینه ساخت را داشته باشید وسپس از بانک مربوطه برای باقی هزینه درخواست وام نمایید
کارشناس بانک پروژه را ارزیابی نموده و و در صورت موافقت بانک (دارای پروسه اداری نسبتا طولانی) ,پس از پیشرفت نسبی ساختمان (حداقل سقف اول) 1/3 مبلغ وام پرداخت می گردد(برای 4طبقه....>100میلیون...>1/3=33میلیون) وپس از تکمیل اسکلت و دیوارها 1/3 دیگر ودر مرحله نازک کاری
باقی مانده وام پرداخت می گردد.پس از تکمیل ساختمان و ارزیابی کارشناس ,دوره تنفس که معمولا 1سال می باشدآغاز میشود(اقساط پرداخت نمی شود ولی سود وام محاسبه می گردد) و پس از طی مدت , مبلغ تسهیلات به صورت وام برای هر واحد تقسیط می گردد(در بازار مسکن به عنوان "خانه های وام دار" شناخته می شوند.) مدت زمان تقسیط 10 تا 15 سال است.
$خرید : با مراجعه به بانک ,حساب مربوطه افتتاح گردیده و مبلغ معینی ( حدود 7میلون) به صورت بازه های 6 ماهه حداثر تا 18ماه , سپرده گذاری می گردد که پس از هر 6ماه یک برابر سپرده , اوراق قرضه خرید مسکن تعلق می گیرد . در پایان زمان سپرده گذاری, متقاضی می بایست یک سند ملکی را جهت خرید
به بانک ارائه نماید که پس از ارزیابی توسط کارشناس بانک , بانک نسبت به صدور یک فقره چک (20میلیون) در وجه فروشنده اقدام نموده و با حضور نماینده بانک در دفتر اسناد رسمی در زمان ثبت دفاتر , چک مذکور به فروشنده تسلیم گردیده و کل ملک تا زمان تسویه وام در رهن بانک قرار می گیرد.(10تا15سال)
نکته: در صورت نداشتن زمان کافی جهت سپرده گذاری , می توان با هماهنگی شعبه بانک و مراجعه به کارگزاری بورس نسبت به خرید اوراق قرضه (خرید وام) اقدام نمود که این امر هزینه هایی را ایجاد می نماید.
در مورد سوال دوم : در سرفصل اینگونه تسهیلات تنوع بسیاری است از وام خرید محل شرکت (مشارکت ساختمان) تا خرید تجهیزات(فروش اقساطی تجهیزات) و تامین منابع (مضاربه ) که هر کدام پروسه خاصی دارد و توضیح آن وقت گیر و تخصصی. ولی در کل باید ابتدا شرکتی با خط مشی مشخص (اساسنامه رسمی) و نوع فعالیت سودآور, ثبت شده و بخشی از سرمایه تامیین گردد تا بانک پس از کارشناسی اقدام به ارائه تسهبلات نماید.
و سوال سوم : در گذشته تسهیلات سلف (پیش خرید محصول) و یا خرید تجهیزات کشاورزی و تاسیس گلخانه و دامداری و... در اکثر بانکها انجام می گردید اما در حال حاضر تنها بانک کشاورزی به طور تخصصی این نوع تسهیلات را ارائه میدهد.
امیدوارم توضیحات با توجه به دانسته های بنده در حد کفایت باشد.
به امید روزهای خوش
SSA Leopard
بسیار عالی و مفید مخصوصا مورد اول خیلی مختصر و مفید
در مورد سوال دوم هم اگر منبعی رو حداقل معرفی می کردید بسیار عالی بود تا بدوم طریقه اخذ وام و موضوعاتی که می شه مانور داد روش چی هست
با تشکر وسپاس فراوان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست گرامی
این گونه تسهیلات در دو حالت عادی و تبصره ای دسته بندی میشن
عادی : مثل شخصی که برای تامین منابع مالی شرکتی فعال مراجعه میکنه که بانک تسهیلات مضاربه یا خرید مواد اولیه یا فروش اقساطی تجهیزات و... رو ارائه میکنه.
تبصره ای : مثل وام های اشتغال زایی / خود اشتغالی / کارآفرینی
بانکهای ارائه دهنده : تجارت / کشاورزی / صادرات / ملی (محدود)به امید روزهای خوش
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه دوستان
به امید روزهای خوش
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
ی سوال فنی 70تومن پول هست میخاستم بزارم تو بانک ک ازش وام بردارم,ب طوری که وام رو هم بزارم تو ی بانک دیگه سودشو واسه قسط وامم حساب کنم.ب نظرتون کدوم بانک خوب وام میده با درصد کم?کسی اطلاعات داره در این باب آیا?
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Exclusive برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایا میشود دلار از حساب خارجی به حساب شبای ملی ایران ریخت چون با ir شروع میشود و سایت بانک ملی نوشته حساب شبا بین المللی است.
اگر این کار را بکنم چی میشود؟ پول کجا میرود؟
کاربر شهرسختافزار
کسی جواب سوال منو میدونه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks