Labyrinth (05-10-08), murizaki_2000 (05-10-08), sAsAn.K (05-10-08)
شواهد نشان ميدهد بسياري از خانوادههاي متوفي ترجيح ميدهند هزينهاي چهل برابر قيمت يک قبر معمولي را صرف کنند تا در قطعهاي خوش و آب هوا(!) که امکان دسترسي آسانتر به آن وجود دارد، براي مرده خود قبر تهيه کنند.
به گزارش برنا، افزايش قيمت قبر در ايران، در حالي روند صعودي خود را ادامه ميدهد که شواهد نشان ميدهد هماكنون قيمت يک قبر دو متري از قيمت مسکن در مناطق شمال شهر تهران نيز بالاتر است.
بنا بر مشاهدات خبرنگار ما، هماكنون قيمت قبرهاي يک طبقه در قطعات 253 و 254 بهشت زهرا حدود شصت تا هفتاد هزار تومان و قبرهاي دو طبقه در همين قطعات، حدود دويست هزار تومان برآورد ميشود، اما بنا بر گزارش برنا گاه بسياري از خانوادههاي متوفي ترجيح ميدهند، هزينهاي چهل برابر اين مبالغ را صرف کنند تا در قطعه اي خوش و آب هوا(!) که امکان دسترسي آسانتر به آن وجود دارد، براي درگذشته خود، قبر بخرند.
هماكنون نقاط معروف و مرغوب و قطعات قديمي بهشت زهرا، متعلق به 30 تا 35 سال پيش با قيمتهايي افزون بر پانزده ميليون تومان خريداري ميشود. خريداري اين قبور، در حالي در ميان طبقات مرفه جامعه طرفدار دارد که به گفته محمود رضاييان، مديرعامل سازمان بهشت زهرا (س) تنها با فروش اين قبور است که شهرداري ميتواند به جبران هزينههاي اضافي ساخت قبر بپردازد.
يکي از اعضاي خانواده متوفي درباره خريد قبر به خبرنگار ما ميگويد: براي من قيمت قبر چندان مهم نبود، فقط ميخواستم جايي که براي مادرم انتخاب ميکنم، خوب و مناسب باشد و ما بتوانيم در سکوت کامل به ملاقاتش بياييم؛ بنابراين، يک قبر در قطعه پانزده، به قيمت هشت ميليون تومان خريدم و گمان ميکنم مادرم هم راضي است!
به عقيده بسياري، صرف هزينههاي ميليوني براي خريد يک قبر دو متري در منطقه ويژه، به مرور زمان ميتواند به ايجاد يک خرده فرهنگ نادرست تجملاتي در ميان خانوادههاي ايراني تبديل شود که پايهگذار بسياري از رسوم نادرست در مراسم ترحيم خواهد بود؛ در حالي که نوع قبر در سرنوشت متوفي، هيچ تأثيري ندارد. البته اگر باورهاي ديني بر خرافات و انحرافات ديني بچربد!
منبع تابناک
ویرایش توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار
Labyrinth (05-10-08), murizaki_2000 (05-10-08), sAsAn.K (05-10-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خدا قسمت كنه .......!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad amin (05-10-08)
من دارم پول جمع می کنم که قبر مثل قبر سعدی درست کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویرایش توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار
murizaki_2000 (05-10-08)
عضو VIP شهرسختافزار
اون وقت قیمت 2 نبش و موقعیت تجاری و ........ فرق میکنه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
اقا این قبر با پارکینگ یا بدون پارکینگبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کافی نتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arian.Z برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینترنت
کافی شاپ
دسترسی سریع به مراکز خرید
دسترسی سریع به فرودگاه
قیمت پارکینگ جداست، بستگی به جاش هم داره بین 3 تا 5 میلیون.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Mahdi_Moosavi (06-10-08), murizaki_2000 (05-10-08)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
تو کار قبری ، آری جون ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینترنتش ADSL بید دیگه ؟ ( SPEED رو لطف میکنی ؟ شاید مشتری شدیم ! ) .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
کاربر شهرسختافزار
من پایین تر از یک مگ حال نمیکنم سفارشی واسم جور کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا پهنای باند ایران اینقدر میکشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی آسانسور هم داشته باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آقا از این قبرای ارزون (15 میلیونی) داری برای ما بزار کنار.
قیمت قبر بعضی حاهای حرم الان شده 200 میلیون.
قیمتای شما خیلی بهتره.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
عضو VIP شهرسختافزار
البته ناگفته نمونه که پول آب جدا...پول برق جدا... اینا همش باید پرداخت بشه به موقع.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks