D J V A H I D (29-08-09), Extreme (08-07-09), Labyrinth (08-07-09), mohammad amin (08-07-09)
عضو VIP شهرسختافزار
اينم شاهكار جديد منه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فايلي رو كه ضميمه كردم يه فايل Zip هست كه درونش يه فايل Rar قرار داره و درون فايل Rar يك فايل 5 گيگابايتي ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر فايل ها رو Extract كنيد متوجه ميشيد ! البته حجم دقيق فايل Zip حدود 300 بايته ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا دانلود كنيد بعدا نحوه كار رو توضيح ميدم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (29-08-09), Extreme (08-07-09), Labyrinth (08-07-09), mohammad amin (08-07-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خوب حداقل مي گفتي داخل اين فايل چي هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود
تو این فایل چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویرایش توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار
عضو VIP شهرسختافزار
اگر اجازه بدید دوستان دیگه نظر بدند من خودم یادتون میدم چحوری 100GB رو بکنید 20KB !
خوب حداقل مي گفتي داخل اين فايل چي هست
یک فایل خاص که خودم ساختمش ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددرود
تو این فایل چیه
کاربر شهرسختافزار
نه فایل خاص به درد نمیخوره - گفتیم بازی چیزیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (29-08-09), Labyrinth (09-07-09)
علی جان با ما هم بله
خوب بیا اینم نظر اگه راس میگی تعلیم بده بنیم استاد معظم :wink:
|
|
نمیشه دریافتش کرد!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks