کار شما درست هست مطمئن باشید ، پیش مردم دارای احترام هستید و چه این دنیا و اون دنیا، اجر کارتون رو خواهید دید.مگر میشود کسی در اداره ای چند بار برود و افراد خوب و با شخصیت انجا را نشناسد و به بقیه نگوید؟ اما افراد مثل شما خیلی خیلی کم هستند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata.royalfalcon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جالب اینجا بود امروز وقتی ساعت 7:45 دقیقه به صورت سوالی پرسیدم ساعت کاری اینجا چند هست، سوال رو جواب نداد هیچ، مسخره بازی هم در اورد. واسه همین به افراد بالاتر در اون اداره مراجعه شد.
به نظرم یک مقدار بحث پرخاشگری ارباب رجوع به خاطر روند طولانی کاغذ بازی و عدم اطلاع رسانی از چگونگی انجام کارشون هست.
مثلا من خودم 2 ساعت تو راه بودم و رسیدم به اداره ای و اونجا تازه میگفت باید فلان مدارک هم باشد. خوب بهتر نیست هم کار خودت کمتر شود و ارباب رجوع.
این رو در سایت اطلاع رسانی کنید؟ شما که سایت هم دارید.
مورد دیگر هم این پرخاشگری به خاطر این هست که مردم حق شون رو بلد نیستند بگیرند.
با داد و بیداد کار درست نمیشود. بنده رفتم 2 بار پیش روابط عمومی و خوب ورود کرد و داشت قضیه حل میشد و مایل به ادامه دادنش نبودم که باز دیدم بی احترامی هست. و مدیر حراست ورود کرد.
یعنی مردم نمیدونن که به آرامی باید بالا دستی ها اون کارمند رو مطلع کنند، بلاخره هر سازمان، بازرسی دارد و ...
کارمند رسمی هم به هیچ عنوان نباید کسی بشه. وقتی کسی رسمی شد ، توپ هم تکون ش نمیده، و هر کاری دوست داشت میکنه
باید قراردادی باشن کارمندها

Bookmarks