سلام خدمت دوستان عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه بحثی به ذهنم رسید گفتم شاید بد نباشه یه مقدار در موردش صحبت کنیم موضوعش هم وجدان کاریست
بله وجدان کاری . چقدر به این مسئله تا بحال فکر کردیم آیا در موردش چیزی به ذهنمون تابحال رسیده اصلا مهم هست یا نیست ؟
به نظر بنده همه ما باید تو کارمون هیچوقت کم نذاریم (عقیده شخصی) یعنی در قبال مسئولیتی که داریم و بعهده ما هست باید تمام تلاشمون رو بکنیم
البته این مورد در تمامی کارها و شغلها صدق میکنه اما بیشتر صحبت بنده به روی کاری هست که بیشتر بچه های این انجمن باهاش سر کار دارند یعنی سخت افزار
تا حالا شده که برای کسی بخواهید یک سیستم جمع کنید و یک پیش فاکتور و لیست قطعات رو به مشتری ، دوست ، آشنا بدید و بعد از اینکه سیستم جمع شد 3-4 تا از
قطعات با لیست قبلی فرق کنه اما مبلغ دریافتی همون قطعات باشه که تو لیست هست ؟!
آیا شده که دوستمون درخواست کنه یک CPU آکبند مثلا Q6600 بگیرید و بعد CPU ده ماه کارکرده سیستم خودتون رو روی مادربردش بندازید و پول نو رو بگیرید ؟
آیا شده پاور سیستمی که برای تعمیر اومده با یه پاور ضعیفتر و ارزونتر جابجا کنید ؟!
و .... و خیلی موردهای دیگه که فکر میکنم کاملا منظورم رو متوجه شده باشید
البته بیشتر این موردهایی که گفتم برای مشتریانی پیش میاد که از کامپیوتر و سخت افزار هیچ چیزی سر در نمیارن .
خیلی خوب هست که همه ما وجدان کاری رو به مسائل مالی نفروشیم و حق کسی رو با کمی پول ضایع نکنیم .
در این مورد نظرتون چیه و تا بحال چه مقدار سعی کردید که اینگونه باشید ؟
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks