برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید يكي چراغ پيداميكنه و از غول چراخ ميپرسه: هزازسال واسه تو چقدره؟ غول ميگه: يك دقيقه!
دوباره ميپرسه: يك ميليارد تومن واسه توچقدره؟ غوله ميگه: يه ريال!!!
طرف ميگه پس دوريال به من بده ازادت كنم،!!! غوله ميگه: يه دقيقه صبركن...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یکی داشت با ماشينش دور ميدون ميچرخيد.ازش ميپرسن چرا اين كارو ميكني؟گفت:آخه راهنمام گير كرده!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یه روز یکشنبه ارمنی ها در کلیسا مراسم داشتن که یک مرد مزاحم هی در میزنه و فرار میکنه بالاخره کشیش هنگام مزاحمت میگیردش و میگه: کاری داشتید؟ مزاحم میگه :اقا ببخشید عیسی خونه ست!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به يكي ميگن اگه تو دريا كوسه دنبالت كنه چي كار ميكني مگه ميرم بالا درخت مگن آخه مرد مومن تو دريا درخت پيدا نميشه ميگه مجبورم مجبورم مي فهمي يعني چي!!!!!!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید يارو زنگ مي زنه پيتزايي ميگه: اقا يه پيتزاي مخلوط ميخوام طرف ميگه:به نام؟ يارو ميگه:ببخشيد بنام خدا يه پيتزا مخلوط مي خوام!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید يارو مي خواسته از تاكسي پياده شه راننده ميگه دستت لا در نمونه يارو ميگه سرت لا در نمونه!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به يكي ميگن اينجا چيكار ميكـنــي؟ ميگه پس كجا چيكار كنم؟؟؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید يكي میره جهنم.دمپایی شو پرت میکنه تو بهشت.میگه: خدایا برم بیارمش؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به يكي ميكن دنيا را داشتى چكارميكردى؟ ميگه ميفروشمش ميرم خارج!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ترك يه تلويزيون ميخره هر كاري ميكنه بلد نيست روشنش كنه به بچه هاش ميگه بياين هولش بدين!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یارو لب دریا همش داد میزد آفرین، ما شالا .... ،ازش میپرسن چه کار میکنی؟ میگه :پسرم 1 ساعته رفته زیر آب هنوز بر نگشته ...عجب نفسی داره!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دو تا ماشین با هم تصادف میکنند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید افسر میاد و میپرسه: کدومتون مقصر بودید؟ يكي میگه: والله من خواب بودم، ندیدم از ایشون بپرسید!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مدل زن شما مشابه کدام نرم افزاروسخت افزارکامپیوتر
زن مدل هارد ديسک: همه چي يادش ميمونه، تا ابد!
زن مدل رم (RAM): از دل برود هر آن که از ديده برفت!
زن مدل ويندوز: همه ميدونن که هيچ کاري رو درست انجام نميده، ولي کسي نميتونه بدون اون سر کنه!
زن مدل اکسل: ميگن خيلي هنرها داره ولي شما فقط براي چهار نياز اصليتون ازش استفاده ميکنين!
زن مدل اسکرين سيور: به هيچ دردي نميخوره ولي حداقل حوصله آدم باهاش سر نميره!
زن مدل سِروِر (Server): هر وقت لازمش دارين مشغوله!
زن مدل مولتيمديا: کاري ميکنه که چيزهاي وحشتناک هم خوشگل بشن!
زن مدل سيدي درايو: هي تندتر و تندتر ميشه!
زن مدل ئيميل: از هر دهتا چيزي که ميگه، هشتتاش بيخوده!
زن مدل ويروس: به نام «عيال» هم معروفه. وقتي که انتظارش رو ندارين، از راه ميرسه،
خودش رو نصب ميکنه و از همه منابعتون استفاده ميکنه. اگر سعي کنين پاکش کنين،
يک چيزي رو از دست ميدين، اگه هم سعي نکنين پاکش کنين، دار و ندارتون رو از دست ميدي
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید از يكي میپرسن این خیابون کجا میره؟ میگه ایلده من چهل ساله اینجام...ندیدم جایي بره؟!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به يكي میگن چرا در خونت نوشتی WC ؟
میگه این مخفف wel-come هست!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ببخشيد مي دونم الان بد موقع هستش که مزاحمت شدم فقط خواستم بپرسم ايران که نفت صادر مي کنه . بشکه ها شو پس مي گيره يا نه ؟؟؟؟؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به يكي مي گن اگه دنيا رو بهت بدن چي كار مي كني مي گه من فعلا مي خوام درسمو ادامه بدم !!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید يكي بعد از 40 سال كچل بودن كلي قرض و قوله ميكنه موي مصنوعي ميكاره بعد از 4 روز تو قرعه كشي ادارشون سفر حج عمره براش در مياد!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید يک دختره تو خيابون ميرفته. يه هو يه پسره محکم بغلش ميکنه دختره ميگه ببين تا ده هزار ميشمارم اگه ولم نکني جيغ ميزنما!
Bookmarks