Hessam II (02-04-14)
سلام دوستان
قصد دارم برای گرفتن نمایندگی یکی از شرکتهای گارانتی کننده/وارد کننده سخت افزار کامپیوتر اقدام کنم. اما قبل از اینکار میخوام کمی اطلاعات در این رابطه بدست بیارم. امیدوارم دوستانی که در این زمینه تجربه یا اطلاعاتی دارند بنده رو راهنمایی کنند
1. آیا برای دریافت نمایندگی نیاز به صرف هزینه هست؟ یعنی ما باید اجناس رو از شرکت بخریم یا شرکت خودش اجناس رو تامین میکنه و ما فقط اجناس رو برای شرکت میفروشیم؟ چون توی شرایط اکثر این شرکتها فقط داشتن یک مکان مناسب و عضویت در صنف عنوان شده و حرفی از هزینه و ... نزده.
2. سود نماینده به چه صورت محاسبه میشه؟ از هر فروش درصدی به ما میرسه؟ یا باید به یک تارگت مشخص برسیم تا سودی به ما تعلق بگیره؟
3. برای دریافت نمایندگی به چه مواردی بیشتر توجه کنم تا بتونم نظر شرکت رو برای اعطای نمایندگی جلب کنم؟
Hessam II (02-04-14)
|
|
سلام - مورد 2 و 3 رو پاسخ میدم به شما:
2- سود مشخص داره. شما کالایی رو به قیمت شرکتی از شرکت مربوطه خریداری می کنید. بعد یه نرخ یوزر نهایی هست. مثلاً 25 هزار تومن گران تر از قیمتی که خریدید، میشه قیمت فروش شما به مشتری.
3- نمونه ای از فرم درخواست نمایندگی شرکت رو ببینید که چه چیزهایی لازم دارن.
پیشنهادم به شما اخذ نمایندگی شرکت سازگار ارقام هست. چون طیف وسیعی از محصولات رو تحت پوشش داره. به نظرم این شرکت بزرگترین ارائه دهنده ی برندهای سخت افزاری در کشور هست.
شما یک سیستمی که قصد فروش دارید، حداقل 2-3 قطعه گارانتی اصلیشون سازگار ارقام هست! تو سایر برندها ما چنین چیزی نمی بینیم!
از نظر پشتیبانی هم می توان جزو حداقل 5 شرکت برتر گارانتی کننده در کشور اشاره کرد.
*MoJtAbA* (02-04-14), AMD>INTEL (02-04-14), CANOR (03-04-14), M A H R A D (02-04-14)
البته آواژنگ هم طیف وسیعی دارد . که از لحاظ گارانتی بهترین است
Avajang Co | Services | Agency
شما با این شرکت کار کردی؟ از نظر خرید به چه صورت هست؟ چک مدت دار قبول میکنن؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حداقل خرید ماهانه چقدره؟
آواژنگ شرکت خوبیه ولی خیلی سختگیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر. بنده کار نکردم و از جزئیات کار خبر ندارم.
به نظرم برای دریافت راهنمایی موثق در این زمینه، با خود شرکت مربوطه وارد مذاکره و گفتگو بشید.
بنده شخصاً نمایندگی هیچ شرکتی رو ندارم. اما اگر قرار باشه روزی نمایندگی اخذ کنم، به دلیل طیف وسیع محصولات تحت برند، به طور حتم سازگار ارقام اولویت در انتخاب بنده خواهد بود!
سخت گیر نیستند . به نظرم اصولی برخورد میکنند . ولی حتما حضوری صحبت کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CANOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (05-04-14)
|
|
با وضعیت موجود اگر در شهر شما نمایندگی وجود داشته باشه شما تقریبا از هیچ شرکت معتبری نمیتونید نمایندگی بگیرید
اگر هم بتونید فقط یک سری محصولات را بهتون میدند
برای مثال فقط مادربرد های اند بهتون میفروشند تا یک مدت که خودتون را ثابت کنید تا بتونید از محصولات دیگه هم خرید بفرمائید
از فکر چک و فروش مدت دار هم بیرون برید
الان تمام شرکتها اول پول کالا را ازتون میگیرند بعد کالا براتون ارسال میکنند
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks