سلام داش سعيد خوبي ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول از همه تشكر مي كنم كه مشكلات را گفتيد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببينيد قبلا هم عرض كردم فكر نميكنم به چند ساعت حداكثر بكشه من تاپيكي را توي انجمن هايي كه وظيفه دارم چك نكنم ( معمولا به 10 دقيقه نميرسه ! ) اما خوب چرا شما همچين گماني مي بريد بنده هر تاپيكي را چك مي كنم بايد جواب بدم به خصوص در انجمن هاي مديريتي ؟ ببينيد در انجمن هاي مديريتي معمولا يك پيشنهاد مهم در مورد مسائل اصلي انجمن مطرح ميشه درست ؟ خوب به نظر شما ما همين طور در جا بيايم بگيم چشم يا نه ؟! براي مثال شما صحبت هايي در مورد انجمن موبايل كرديد من و ساير بچه هاي تيم ادمين رسيدگي كرديم و حتي روش بحث هم كرديم ! اما دليل نميشه نتيجه يا ... بديم چرا ؟ براي مثال انجمن تاريخ يادتون هست ؟ ما چندين بار اين پيشنهاد را رد كرديم تا سرانجام زده شد چون بايد به جو انجمن و با توجه به بخش هاي ديگه ، ماه ، وضع تيم و ... يك تصميم را عملي كرد مانند گسترش انجمن سخت افزار و موبايل . پس شما مطمئن باش تا زماني كه بنده و ساير دوستان به عنوان يك ادمين رسما فعاليت مي كنيم هيچ تاپيكي رسيدگي نشده نميمونه فقط معمولا يا داره بحث ميشه در تيم هاي ديگه يا گذاشتيم زمان كمي بگذره .
دوست عزيزم در صحبت دو و سوم شما يك جواب جالب ميشه داد و اينكه آيا هر پيشنهاد يا صحبت و ... كه شما يا هر كس ديگه ميده بايد عملي بشه در غير اين صورت يك دندگي و ... هست ؟! ببينيد بنده و ساير دوستان نميتونيم برنامه ها به عبارتي ديگه سياستي كه در پيش ميگيريم را اعلام كنيم ، البته سعي ميشه تا جايي كه بتونيم بگيم . براي همين شما پيشنهادات ، سوالات و ... اي ميكنيد كه ما براش دليل داريم اما دليلش لازم به گفتن نيست و اينجا يك سوء تفاهم پيش مياد معمولا با شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 2- شما فكر مي كنيد هر پيشنهادي كه حتي خود بنده بدم اجرا ميشه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نه ! چون طبيعي هست من يك نفرم و با يك تيم دارم كار مي كنم پس بايد در آخر تابع نظر جمع اون تيمي باشم كه دارم باهاشون كار مي كنم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از انتقاداتون
قربانت شهريار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks