سلام داش امير خوبي ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از تمجيدتون اميدوارم لايق حرف هاتون باشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببينيد در مورد ياهو اتفاقا موضوع مهمي را مطرح كرديد . ببينيد بنده با مسئوليت 3 سايت و يك انجمن براي اينكه بتونم با كيفيت كارم را انجام بدم نميرسم به ياهو زياد بيام و اينكه توي ياهو پشتيباني بدم بعدش هم مشكلي كه بنده بيشتر دارم براش اينه كه بنده از تابستون امسال به دليل سرعت تايپ بالا و زياد تايپ كردنم اعصابش آسيب ديده و واقعا هر روز كه ميام انجمن يا سايت يا مقاله مينويسم دارم از جون و بنيه سلامتيم مايه ميگذارم پس خواهش مي كنم حق بديد كه ديگه ياهو نتونم زياد بيام و پاسخ تك تك شما دوستان را بدم ، ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اينكه به همه شك دارم ، 100% رد ميكنم اتفاقا دوستان هميشه به بنده ميگند كه چرا زياد اعتماد ميكني برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ببينيد يك چيز اينجا پيش مياد كه فكر كنم درست حدس زده باشم . براي مثال شما يا يكي از عزيزان يك طرحي يك پيشنهادي و ... اي را مطرح مي كنيد طرح ممكن هست خوب باشه ولي ما براي هر كار كوچيكمون هماهنگي مي كنيم و انجامش ميديم با برنامه ريزي براي همين معمولا يك مدت اون كار ميمونه توي آب نمك بعد اينجا براي دوستان اشتباه پيش مي آيد كه من اعتماد نكردم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از نقدتون ، لطف كرديد
موفق باشيد
شهريار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks